@Skheea Tänan teid tagasiside eest ja vabandan, kui tekitasin segadust oma kandideerimise kiirusega. Ma tõesti ei soovi tunduda liiga agar ega kiirustada meeskonda. Minu eesmärk on anda oma panus kogukonna arengusse ning olla abiks meeskonna eesmärkide saavutamisel.
Mõistan teie muret, et 10-tunnise mänguaja põhjal on raske saada täielikku pilti minu isiksusest ja pühendumusest. Mul on kahju, et ei suutnud oma motivatsiooni ja siirast soovi meeskonnaga liituda selgemalt väljendada. Soovin rõhutada, et olen valmis ootama ja näitama oma aktiivsust ja pühendumust kogukonnale veelgi rohkemate mängutundide ja tegevuste kaudu.
Ma hinda väga teise juhtkonna liikme toetavat sõnumit, et peale mängutundide kogumist võin uuesti kandideerida. See annab mulle motivatsiooni jätkata aktiivset osalemist serveris ning näidata, milline inimene ma tõeliselt olen.
Kuulan teie tagasisidet ja soovitusi ning võtan neid südamesse. Olen valmis jätkama aktiivset osalemist serveris ja näitama, milline inimene ma tõeliselt olen. Loodan, et saan tulevikus näidata oma väärtust meeskonnale ja kogukonnale ning olla osa positiivsest arengust.
Aitäh veelkord võimaluse eest kandideerida ja ootan lootusrikkalt võimalust näidata, et olen valmis andma endast parima meeskonna ja kogukonna toetamiseks.