aa ma sain bani karlpro123-lt ja ma sooviks unmute saada kuna ma tahaks rääkida ka midagi kunagi, kuna see mis te praegu tegite on sõnavabaduse piiramine
Latest posts made by sgag
-
RE: Un-perma mute avaldus
-
RE: Un-perma mute avaldus
@Kipto aa mu nimi on mängus sees sgag
-
Un-perma mute avaldus
ma ei tea miks ma perma mute sain aga ma sain, vist karl solvus?
pmst naq ma ei öelnud midagi (väga) ebatsensuurset asja cahtis ja ma sain permamutw
ahjaa ma sain permamute lampi -
RE: Kandideerimine SkyDays valvuriks
Kindlalt vastu, nagu eelnevalt mainitud kirjaoskus võiks paraneda, tundub kergesti solvuv ja närvi minev isik.
-
RE: onlyonebowman Ehitajaks
Igati poolt, Aitas megailusa katuse ehitada
-
Sgag Valvuriks
Teie mängusisene kasutajanimi: Sgag
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Sgag#1606
Vanus (vähemalt 13): 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kunagi ammu olin ka abistaja sarnane asi DK severis, oskan meeskonnaga suhelda ja vajadusel abi küsida ning nõu pidada.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Survival serveris, peamiselt enda proti ehitamine, farmimine ja muud raha teenivad tegevused.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Alati on midagi parandada, praegu niimodi otseselt mõeldes ei tule pähe.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: abivalmis, jutukas ning sõbralik.
Negatiivsed: vahepeal läheb chatis teema ebasobivaks ja ei pruugi tsensuurset sõnavara kasutada, ning otsin lihtsamaid viise igm saamiseks-afkfarm macroga.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Olen 2 korda karistada saanud esimene kord oli kui x-raysin ja teine kord oli afkfarm macroga. Praeguseni peale nimetatud karistusi pole ma enam karistada saanud ja üritan ka niimodi jätkata.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Peamiselt mängin survival serveris ja seda vähemalt 2h päevas, olen seal aktiivne ning ka abistan kaasmängijaid nii palju kui saan.