Võtan osa loosist
-Keishman
Tere
Kiire küsimus:
28.07 hommikul kutsus Speedxx12xx mind endi draakonit tapma. Portaali ees lubasime, et üksteist ei tapa. Kõik läks sujuvalt ja tapsime draakoni ära. Seejärel tappis Speedxx12xx mind lihtsalt ära ning asju tagasi ei anna.
Sellega seoses tekkis mul küsimus, et kas selline tapmine on lubatud ning kas mul oleks võimalik oma asjad tagasi saada?
Kui aga taoline tapmine on lubatud, siis palun hoiatage ka minu eest teisi kaasmängijaid, et Speedxx12xx ei tohiks usaldada.
Parimat
Keishman
V2gaP6nev
Aitäh, et selle välja tõid
Selle koha pealt pean mainima, et olen Kännuka liige vähemalt 3 aastat. Lihtsalt peale viimast mapi restarti kooli tõttu vähe sees olnud. need 6h on jaotunud vähem kui nädalapikkusesse ajavahemikku. Ma olen olnud viimasel ajal üsna aktiivne ning see tõenäoliselt kasvab veelgi
Siiski respekteerin ma su otsust.
Kõike parimat
Keishman
Teie mängusisene kasutajanimi: Keishman
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord: Keishman#4797, emaili võin privaatselt saata
Vanus (vähemalt 13): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud varem Kännuka moderaator (2 aastat tagasi). Olen ka olnud lühikest aega ühe lühiajalise serveri pea-admin. Kahjuks seda serverit enam olemas ei ole. Meeskonnatöö on mul sujuv, sest minuga on lihtne kompromissile jõuda. Harvadel juhtudel, kus mul on tingimata vaja ka teiste meeskonnaliikmete arvamust küsida karistuse või mõne muu kohta, siis teen ma seda võimalikult kiirelt ja mugavalt. Selliseid olukordi küll väga tekkida ei tohiks.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mulle meeldib väga ehitada, teha teiste jaoks raha eest tööd või olla niisama abiks, kes abi vajavad ja/või soovivad.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): ma arvan, et abistajad peaksid saama protti suurendada. Muidugi on ka üldine reeglite rikkumine või ebaviisakas käitumine. Need on paraku vältimatud, kuid mul oleks valvurina võimalik seda pisut vähendada.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Ma olen väga sõbralik, vaidlen harva ning ei soovi asjata teistele halba. Ma suudan end vaos hoida ka olukordades, mis mulle meelt mööda ei ole. Karistused ei ole mul väga karmid, ma ei pane koheselt mute, vaid piirdun algul hoiatusega. Hackereid ma ei talu, ning xrayerid jms minu kõrval puhtalt ei pääse. Negatiivsed: Mul võib tekkida olukordi, kus ma olen mingisse tegevusse väga süvenenud ning kirjakast jääb mul märkamata. See halb harjumus on mul õnneks viimasel ajal vähenenud. Argipäeviti on mu graafik väga ebaühtlane ning mul pole ükski päev kindlat kellaaega, mil ma alati sees olen. Seejuures olen ma väga aktiivne nädalavahetusti!
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: 2 aastat tagasi sain mute
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ma sattusin vaidlusesse ühe teise inimesega, kes oli mult asju välja petnud. Vihahoos tekkis mu kirjakasti nii mõnigi
ebaviisakas väljend. Ma sain küll algul hoiatuse, kuid ma ignoreerisin seda ning sain lõpuks ka mute 24h.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Nagu ka varem mainisin, olen ma argipäeviti iga päev erineval kellaajal sees. Nädalas olen ma umbes 6 päeva sees, millest argipäeviti umbes 1-2 tundi kokku ning nädalavahetusel kuni 5 tundi.
Ootan väga vastuseid ning soovin kõigile head seiklemist Kännuka serveris!
25.02.2020
Keishman