Sain permi+ ip banni
aga proofi ei anta jõle jama ehk saaks?
Latest posts made by J6uluvana
-
RE: xxxSAMURAI Valvuriks
@xSAMURAIx
tegin huumorit ? enda teada ei miks vastu meeskonna pugejas ja kits ei istu sellised meeskonda norme vaja mitte sinusuguseid
kus on kirjas et ma kasutan ? mul pole endal 1.14.4 ühtegi hacki 1.8,9 wurst aind ja sellega ei tohiks nq kännuka saada vb eksin aga kui sa solvusid et sulle jorss ütlesin ss sorry printsess tule aasta pärast tagasi -
Unban misu/Salajane [KARLPRO123 VAATA OLE HEA]
ee idk ei leidnud formaati mida copyda so
Karistaja karlpro123
põhjus Hackimine
unban taotlemise põhjus false ban põhineb discordi jutu põhjal millele pole te proofi leidnud mõlema prottidel ei eksisteeri ka suures koguses spawnereid vaadake üle kui soovi
nii alustan ss
Saime banni kuna mina(Salajane) rääkisin discordis sõbraga lambist et nn hackin kännukas xrayin jne tooks fakti et serveril peaks antixray peal olema nq kõik väitnud kellelt küsinud seega nq aju ei võta mis moodi me hackisime ss kahjuks pole me ka proofi kumbki saanud karlpro lükkas meile ka discist blocki küsisin aldiga hiljem miks "ma ei taha sõimata saada" me pole sind lampi sõimama hakanud alles ss kui raha eemaldasid meilt ja ss sõimasime aind sind
sooviksime kas konkreetset proofi videot/pilt et hackisime v ss unban prolly see teema saab igno/lükatakse lampi lukku sest noh kännukas on siuksed reeglid
aitäh tähelepanu eest