Selleks on Valvur rank loodud ilmselt, et hoida serveri chati korras nendest noortest kes ei oska oma vanuse kohta normaalset käituda ning peavad vajalikuks kasutada oma lausetes ebasobivaid sõnu (loe: roppe sõnu)
Parimad postitused Ahmed poolt
-
RE: Chat filter
-
RE: rozzuVaa valvuriks
Mis eesmärki näed sina kandideerimisel olles samal ajal teavitatult ebaaktiivne? Oleksid võinud avalduse esitada hiljem seljuhul. Teiseks märkuseks teeksin lugemis oskuse kohta, samas kohas kus on kirjas, ankeet jms on ka teavitatud tingimusest mis kõlab järgmiselt
- Pidada ka meeles, et kui avaldus või inimene on ebaproffesionaalne (s.h avaldusega pole isegi vaeva nähtud), siis jääb see kohe silma ja on ühesõnaga kohe üks suur ei meie poolt.
Kahju küll aga minu poolt üks kindel EI!
-
RE: unban ays
@Lehmakomm tead see on see Kännuka eripära, Warp taotluste all käib ka mingi random hääletamine.
-
RE: MiniBoyy Valvuriks
Meeskonnaliikme kohustusi täites on oluline, et oled serverile truu kuigi sa oled öelnud oma avalduses, et oled saanud karistada mitme asja eest mis tähendab, et sa pole reegleid täpselt läbi lugenud. Kui mina su avaldust vaatan siis sel hetkel sa vähemalt pole lugenud tingimusi mis on esitatud kandideerijale. Sa oled eksinud kolmes punktis ning varasemalt karistatud mängijad ei sobi meeskonda eriti kui sa kahtled enda külmas närvis mis sul puudub.
Kahju küll aga minu poolt üks suur EI
-
RE: ItsMe Abistajaks
@Estlike no teised said ju järgmine päev kohe tagasi..
Latest posts made by Ahmed
-
@Lehmakomm tead see on see Kännuka eripära, Warp taotluste all käib ka mingi random hääletamine.
-
Kas te nagu aru ei saa, et võiks ära lõpetada nende vanade teemadega juba, nagu rikki läinud plaat koguaeg kordab sama pala, nagu kaua jaksate?
Võiks märksa kõrgemat IQ välja näidata ning lasta ükskord sabast lahti, kaua te peate kiusama teisi mängijaid? Lisaks on see teema nii vana ning algatud jälle mingi suvalise meeskonnaliikme poolt kellel on isiklik hate AYSi vastu.Tehke tark otsus ja lõpetage debiilitsemine, võibolla teile tundub see normaalne, et keelate teatud mängijatel siin kommuunis viibida aga kõrvalt vaadates hakkab paha.
#UnbanAYS #UnbanTheDavidEst #UnbanReket
Tänud lugemast,
reket! -
RE: Kapsauss ehitajaks
Nende ehitustega sa ei võidaks isegi ühekohalist EV
-
RE: zentrics valvuriks
https://imgur.com/gallery/2Z62XhF
Ei,edit: https://www.youtube.com/channel/UCpRlJpM-rJ7eq0U2G_6wRzg artur võiks kõik teie hack videod public panna
-
@Estlike no teised said ju järgmine päev kohe tagasi..
-
Lihtsalt küsin, et miks sind nüüd siis tagasi ei võeta Moderaatori kohale?
-
RE: Küsimus Endis tapmise kohta.
Keelatud on mängijaid TP killida, trapida (lõksu püüda ja tappa või esemeid endale varastada). Siia hulka läheb ka kodu tegemine teise inimese juurde, sinna teleporteerimine ja nende tapmine. v.a factions serveris
(karistus - max 1 nädal blokeering, alguses harvadel juhtudel hoiatus, tavaliselt 3 päeva blokeeringut) -
RE: Ahmed - Valvuriks
Minu avaldust on edititud täpselt 0 korda, seega mis vanuse editimisest sa räägid?
-
RE: Ahmed - Valvuriks
Kunagi oli eemaloleku avalduse täitmiseks eraldi alafoorum ja ankeet, ei leidnud seda foorumist seega teavitan oma teema alla.
Olen eemal 24.07.2020 - 26.07.2020
Põhjus: Olen reisil ning pole kindel kas võtan arvuti endaga kaasa.Head päeva!
-
RE: Siim5u55 valvuriks
Avaldust raske lugeda kui pole eraldatud põhitekstist küsimusi. Oled varasemalt karistatud kuigi see oli pika aega tagasi nagu oled maininud. Kui sa oled meeskonnas siis tuleks leida kasvõi 1 tund igapäev, et veeta serveris. Ära kadumine põhjusega, et ei viitsi pole reaalne põhjendus ning ilmselt leiad end tagasitulles välja visatuna meeskonnast.
No mis ma ütlen, ei annaks hetkel kindlat otsust vaid annaksin sulle võimaluse parandada üleval tehtud märkused ning jälgin su aktiivsust.