Poolt, vaata ülemisi vastuseid.
Parimad postitused ennulustrumm poolt
-
RE: Hweseung valvuriks!
Poolt, aga võiks pisut pikem avaldus olla.
-
RE: Soovitus (Survival)
Kui serverisse ei tehtaks resetti kunagi, siis arvatavasti aastaga oleks enamus kohti prottiga kinni pandud. Resetid peaksid ikkagi juhtuma, aga võiksid juhtuda harvemini.
-
RE: HolyPoison proovib Valvuriks saada
Ta on väga palju ka serveris sees. Ma usun et vähemalt kolmveerand sellest ajast on ta ise sees olnud. @ImNotzu
-
See põhjustaks palju probleeme, @MrScreen . Ma isiklikult ei tahaks saada 1 fps iga kord kui ma sisse login. Liigne ehitamine võib põhjustada massiivset laggi.
-
RE: Unban Panzaii
Something suspicious here... @Panzaii Sa ütlesid, et need mõlemad pole sinu pildid, kuid sa kirjutasid, et kui mul on x-ray siis miks ma peaks tõrvikuid kasutama... Clearly sa nägid et pildil olid tõrvikud...
Latest posts made by ennulustrumm
-
RE: kandideerimis formaat (casapr valvuriks)
Nõustun Horizoniga, kuid lisaks et kui absoluutselt mingit kogemustki pole, siis ei ole väga mõtekas proovida. Mingi väike kogemus võiks ikkagi olla.
-
RE: Milline asi
Sorry, but prg olen reformi poolt.
Ülihea gamer arvuti/korter
-
RE: Kandideerimine Ennulustrumm.
Olge julged ja kirjutage enda arvamus. (Just trying to keep this threat up)
-
RE: Milline asi
Ofcourse Minecraft Java. Kes mängib enam telefonil?
Gmail/Facebook.
-
Pooldan @M4rxxx vastust.
Tahaks vanu toredaid aegu tagasi.
-
RE: Kandideerimine Ennulustrumm.
Tere, @M4rxxx .
Sooviksin sulle vastuseid anda, miks ma olen nii palju "Kas keegi soovib veel vastust anda?" kirjutanud:
Eelmises avalduses kirjutati mulle moderaatori poolt selline vastus:
"Kui kandideermis soov ikka tõsine on võiks see aktiivne ka olla."Selle tõttu proovisingi seda avaldust elus hoida.
Sooviksin sinult ka vastust saada, et miks just ma targutan või kuidas targutan. Siis saan end paremaks teha, et järgmine kord muudaksid võibolla enda vastust.
Ning tõsi. Meeskonda on juba piisavalt, aga ega uued liikmed ei võtnud neilt tükki ära.
Head hommikud soovides,
Hennu. -
See põhjustaks palju probleeme, @MrScreen . Ma isiklikult ei tahaks saada 1 fps iga kord kui ma sisse login. Liigne ehitamine võib põhjustada massiivset laggi.
-
Kui serverisse ei tehtaks resetti kunagi, siis arvatavasti aastaga oleks enamus kohti prottiga kinni pandud. Resetid peaksid ikkagi juhtuma, aga võiksid juhtuda harvemini.