unban avaldus V2
-
Nimi - gold_artur
Bani põhjus - lol fat
Bani kestvus - igavesti
Karistaja nimi - KarlPro123 isiklikultSoovin unbani lühendust või eemaldust, sest ma rikkusin reeglit teise kontoga nimega Proxar, see sai bani reostamise eest 5 päeva ning ma pole gold_arturi accountil teinud halba. Siis tuleb Karl ja niisama paneb lihtsalt igavese bani mulle peale ja banib ka discordist ära. Kuidas on see normaalne, et see konto, kus ma reeglit rikkusin saan 5 päeva bani ning teisel eluaegse? Meeskond võiks ikka ühisel meelel olla, mitte, et Karl ajab oma jada.
Siiralt vabandan selle reostuse eest, mis tegin, kuid minu meelest igavene ban on natuke üleliia. Tean, et paljud vihkavad mind, eriti Karl millegipärast, kuid igavene ban on lic ulme.Tänud vaatamast, loodetavasti kellegil meeskonnas on natuke armu, kui just Karl instantly Lukku seda postitust ei pane, mida ta probs teeb kuna tal kõik võim kännukas.
Pilt banist ning, bani põhjusest -
https://imgur.com/a/DJwTTYXLisaks Istole ja Karlile sooviks, et keegi vastaks, kes ei tea mind nii h2sti ja ei vihka mind täielikult, keegi kes oleks Neutraalne. Suht absurdne kuidas Karl lic oma tujude järgi banib inimesi. Vanasti kh lic ostsime pidevalt unbane reketile ja siis karl lic pani bani tagasi. Pange mulle ban mingi paar kuud vms. Ma pole mingi 2a ban saanud ning reegleid rikkunuid, kuid kohe permban. Istomol ytleb, et ma alati korraldan sitta, kuigi ma olen tihti Just proovinud aidata Karli nii palju kui v6imalik (leides mitmeid buge, ma olen yle 20 hackeri recinud ja tyybid ban saanud, ma olen alati abivalmis olnud factioni aitamisel ning parandamisel.), kuid millegipärast Karlile ja Istomolile tundub et ma pigem korraldan rohkem sitta kuigi ma lic kritiseerin ja proovin parandada/aidata.
Ma reostasin spawni, kuid LITERALLY selle terve asja saab lic ära kustutada kiire //replace cobblestone air commandiga, LIKE how on see suur reostus, mis vääriks perm bani. -
Mina olen täiesti neutraalne, aga ütleks, et see pole esimene kord kui Kännukale halba oled proovinud teha. (Sarnane selle olukorraga kui terve serveri TNTga crashisid)
"Kännukas Minecraft juhtkond võtab endale vabaduse reegleid ning nende rikkumise korral rakendatavaid karistusi muuta ilma täiendava etteteatamiseta." -
See TNTga plahvatus värk oli mingi 1-2a kui mind aju ei peta ning Karl ISIKLIKULT unbannis meid KÕIKi, kuna isegi tema arust tollal polnud see bani väärt. Sinu põhjus on alusetu. Lisaks see ei crashinud serveri isegi
-
"ma rikkusin reeglit teise kontoga nimega Proxar, see sai bani reostamise eest 5 päeva ning ma pole gold_arturi accountil teinud halba" it dont work like that
see oli meelega tehtud, ei ole siin midagi vabandada, teadsite küll millega tegelete
ja spawni jaoks läks rohkem aega kui üks replace command
-
Olen sinu unbani vastu, sest oled varemalt kiusanud SKYPVP-is ja suhted ära rikkunud ja kui KarlPro123 nn oma tunnete järgi bannib sind siis on küll natukene imelik aga tal on kindlasti teised põhjused mitte enda lõbuks ühe vaenlase bannida mängust. Minu arvamus sinu unbani ei puutuda aga lihtsalt andsin enda ravamuse.
-
Tõesti Karl, ma tegin meelega ning vabandasin ning kahetsen seda, kuid see pole perm banni väärt. /co rollback on ka probs abiks parandamisel. Wdym "See oli meelega tehtud, pole midagi vabandada" - Ma vabandan, et nii tegin, kui tegin seda cobblemonsteri tundus naljakas idee, kuid nüüd kahetsen ning loodan, et saaks bani lühendust vähemalt. Kas teised inimesed, kes ka griifinud ning reostanud ka perm bani saanud serverist ning discist? Lihtsalt lühendage mu bani ja elu lill. Ma nkn mängin mingi aastas paar korda serverit ning iga kord kui mängin mingi panen raha serverile, kokku probs around 80-100 euros kulutanud nendne k6ikide unbanide ja teistele rankide ostmistega
-
Kahetsus ei ole mingi vabandus, siiski Sa seda tegid ja seda pahast tahtest. Kui Karl otsustas, et see on igaveseks bannitav, siis reeglite järgi on.
Spawni griifimine/reostamine on minugipoolest üsna raske rikkumine.
Jällegi, ka raha raiskamine serveri peale ei ole mingi vabandus unbani saamiseks.
Kuna eelmine avaldus pandi kinni, panen ka selle. -
Sinu tegu üksikult ei olegi ehk permi väärt, kuid võttes arvesse kõike mida sa teinud oled ning võid teha, on targem see asi permaga lõpetada. Võrrelda teiste karistusi sinu omaga on ebasobilik, sest sina ise oledki pühendunud ''sitakeeraja'', kelle ainukeseks sooviks ongi ainult serveri mainet alla viia ning seda igal võimalikul viisil maha teha. Alustades serveri mängumoodide ning lõpetades omaniku kogemustega serveri pidamisel.Alles eile kui seltskonnaga vc olime kutsusid kõiki kännuka cheatima, võis küll naljaga olla kuid see näitab selgelt mida sa serverist arvad, selle asemel et nt skypvp mängima kutsuda kutsud sina cheatima. Igal meie teol on tagajärjed ning piirid - sina ületasid need.
Karistust ei lühendata. -
@hanstor1 Miks sa kutsud tapmist pvp-s kiusamiseks? Ei ole ju mõtet ronida Skypvp-sse kui ei taha surma saada