Kandideerimine Ennulustrumm.
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
Hennu.Kontakt (vajalik discordi olemasolu):
(Praeguseks hetkeks ei lisa enda Emaili. Kui vaja läheb, lisan. Ei soovi spämmkirju saada.)
Discord: Ennulustrumm#8331Vanus (vähemalt 13):
13.Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Meeskonnatöö kogemus on olemas aga mitte just Minecraftis. Oskan nüüd enamvähem kasutada AdvancedBani. LiteBanniga kogemust pole. Kogemus on WE- ja WGdiga. Saan, ning oskan inimesi rahustada.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Ehitan omale nüüd peamiselt Survivalis maja. Isiklikult meeldib mulle inimestega suhelda. Samuti aga ma ei vaata chatti iga kord. Raiun puitu, kaevandan ja muud sellist vahvat.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Hetkel pole mul enam midagi öelda. Kõik toimib. Soovitus, mida võiks lisada serveritesse on vahetamine/traidimine.Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Nõuan korda.
Olen positiivne.
...............................................
Võin olla liiga "külm."
Võin olla liiga suur võrdsuse nõudja.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Nagu ennemgi ütlesin, olen saanud.Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Nimelt sain 1 kord umbes 5 minutilise mute liigse capsi kasutamise eest.
Näide: "HAHA! NII NALJAKAS..."Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):***
Olen Esmaspäeval vaba kell 16:00-17:00;20:00-22:00. Teisipäev, ning neljapäev 20:00-22:00. Kolmapäev 18:00-22:00. Reede kella 17:00-22:00, laupäev ja pühapäev kella 10:00-22:00.Head päeva sulle!
(Edititud)
Tahtsin veel lisada, et aktiivsuse ajad võivad muutuda koolipäevast ja selle pikkusest. Loomulikult ei mängi ma arvatavasti 12 tundi järjest ainult MCd laupäev ja pühapäev vaid puhkan ka vahepeal ja mängin teisi mänge.
Proovin ikkagi võimalikult palju aktiivne olla. -
Ja et kellaajad klapiks! Proovi sa vaid mitte logid õigel ajal!
A, ja ma tahtsin teada, mida mõtled selle "vahetamine/Traidimine" all?Aga muidu mina poolt
-
@HolyPoison Ma proovin nii täpne olla kui suudan xD. Vahetamine/traidimine oli lihtsalt soovitus uue plugini jaoks.
-
Kellegil muul soovi kirjutada vastus?
-
Oleksin poolt, aga pole serveris näinud, seega hetkel erapooletu :<
-
Vastu
-
Kui võin küsida, miks te valisite just vastu, @ImNotzu ?
-
erapooletu olen näinud aga jah
(i might change dis) -
Teistel soovi vastust anda?
-
Kindel EI!
- Liiga pealetükkiv persoon
- Targutamist kohtab liiga palju sinu poolt
- Meeskonda piisavalt ja nad saavad hetkel suurepäraselt oma kollektiiviga hakkama.
-
Tere, @M4rxxx .
Sooviksin sulle vastuseid anda, miks ma olen nii palju "Kas keegi soovib veel vastust anda?" kirjutanud:
Eelmises avalduses kirjutati mulle moderaatori poolt selline vastus:
"Kui kandideermis soov ikka tõsine on võiks see aktiivne ka olla."Selle tõttu proovisingi seda avaldust elus hoida.
Sooviksin sinult ka vastust saada, et miks just ma targutan või kuidas targutan. Siis saan end paremaks teha, et järgmine kord muudaksid võibolla enda vastust.
Ning tõsi. Meeskonda on juba piisavalt, aga ega uued liikmed ei võtnud neilt tükki ära.
Head hommikud soovides,
Hennu. -
Olge julged ja kirjutage enda arvamus. (Just trying to keep this threat up)
-
Vastu
-
Puu raidumine ja "muu vahva" ei oleks just kõige pädevam lisand serverile. Puhtalt avalduse eest olen vastu, seda ka ainult selle pärast, et sinuga kontakti mägusiseselt saanud pole.
-
Kuna avalduse autor on üsna ebaaktiivne oma avalduse "üleval" hoidmisega ning ka vastuhääli leidub, siis hetkel ei võta vastu. Proovi uuesti pärast kandideerimise taasavanemist ja ole oma avalduses aktiivsem.