PdpVT Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: PdpVT.
Discord: Alari#8546.
Vanus (vähemalt 15!): Ma olen 16 aastane Võurmaa poiss.
kogemused & oskused ehitajatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kahjuks mul ei ole kogemusi, aga hilja ei ole seda kogeda.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Kõige põhilisem tegevus on raha teenimine, kaevandamine, uute inimeste aitamine ja ka mõnede inimeste aitamine, kui nad ei sa aru või ei tea.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Otseselt midagi halba ei ole, aga serveris võiks olla rohkem erinevaid üritusi (treasure hunt).
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):Positiivsed küljed:
Olen nii serveris kui ka väljaspool arvutit sõbralik ja abivalmis.
Väljaspool arvutit on mul väga hea fantaasia.Negatiivsed küljed:
Minu üks negatiivne külg on see, et ma närveerin, kui mind tapetakse serveris, siis mul käed meeletult värisevad.
Teine negatiivne külg on see, et ma ei oska väga hästi inglise keelt.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Mina ei ole kunagi Kännuka serveris karistada saanud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma käin Varstu koolis õhtul on 2-3 tundi aega mängida nädalvahetusel umbes sama. Minu peamine tegevus väljaspool arvutit on joonistamine näiteks otsustasin oma loovtööks teha joonistatud filmitegelastest näituse. -
Olen poolt
-
vastu, võrumaalt
-
Pdp valvurikS!
Vastu -
Poolt.
mde ns -
vastu, ryxor oli parem
-
Oleks poolt, kui viitsid oma avalduse kirjavead ära parandada.
-
Meeskonna arvates hetkel ei sobi meeskonda.
L&A