HolyPoison valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: HolyPoison
Discord: HolyPoison#0496
Vanus (vähemalt 15!): 25.a
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Servereid, kus olen olnud meeskonnas, on palju. Olen end tõestanud varasemalt ka Kännuka serverile, et tööd oskan teha. Kuid miks enam ei ole, räägime negatiivsuse küsimuses. Oskused on olemas ja kindlasti mõned unustanud, kuna olin pikka aega Kännukast ja üldiselt mängumaailmast eemal.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Käin ehitamas, kaevandamas, ja teen üldloose (Tasulisi/Mittetasulisi).
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Pole nii jälginud, mis puudu oleks. Räägime siiski üldiselt Kännukast, kuid minu lemmik on Survival. Seega teiste kohta ma ei oska öelda.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:- Abivalmidus
- Positiivsus
- Külm närv
- Tähelepanelikkus
Negatiivsed:
- Eelnevalt mainitud, miks mind enam ei ole Kännuka meeskonnas - Mainitud sai pidev egotsemine ja julgus olla otsekohene.
- Chatis võib tulla jutte, mis ei ole otseselt keelatud, kuid pole just alaealistele just parim.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Olen ikka
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Pigem mõned vaigistused on enamasti.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus minus kasvab taas. Vanad kogemused minul olemas nii inimeste suhtlemistest ja muul moel. Tean Kännuka mängijate strateegiaid. Saan põhimõttelises arendustöödes kaasa rääkida. Üldiselt olen valmis taas Kännukat toetama abistades mängijaid ja tegema neid rõõmsaks ja ka eraldama paha peale minejaid proovides algselt neid heapeale minema. Karistamine on viimane, mida teha tahaksin.Rõõmsaid pühi ja olge terved!
HolyPoison -
vastu liiga vana
-
Palju mutesi
Poolt -
kui red labelit jood siis poolt
-
LOL jah
-
ye
-
Väga kena, poolt!