Kristofermau ehitajaks
-
Discord:Kristof3r
Vanus: on mull praegu 12 aga
varsti saan 13Kogemused & oskused ehitajatöö : Ma hakkasin Minecrafti mängima umbes 2013 kuni 2014 alguses tahvel arvutis hakkasin kohe ehitama alguses ehitasin elumaju siis hakkasin juba müüre vaikselt ehitama ja lõpuks juba kindlusi nüüdselt olen mõelnud oma stiile ja teostanud neid 2019 aastal läksin arvuti peale esimene server kus mängisin oli Relax seal Serveris mõtlesin välja enda ühe kõige parema ehitus stiili
põhiline ehitusstiil: on mul ikka meedival näiteks majad,Tornid, müürid , kindlused ja muu
Minu ehitiste pildid :
Kännuka karistused:Ja mul on päris mitu karistust olnud kuid olen enast muutnud .Karistused on mull eelmises survivalis 7 päeva ban kriifimise eest ja paar mute ropendamise eest .
Lisainfo: Ma olen kännuka serveris tavaliselt igal vabal hetkel ja mängin seda praegune arv mängu aega 25 tundi. Liitusin kännuka serveriga põhiliselt oma klassi kaaslaste ja sõprade pärast tänu sellele on Mulle hakkanud see server väga meeldima . Tavaliselt elan tagasi hoidlikutes majades aga olen võimeline ehitama suuri ilusaid ehitisi ütleme nii et aju võttab .
Lisaks ütlen et terve meeskond on väga väga abi valmis ja aitavad alati kui midagi on -
ootake pildid tulevad ka
-
Suured vabandused pildid ei mahtunud saadsin pildid teise postitusena
-
Tee õige avaldus ja õpi natuke ka kirjutama.
-
Ja ära ehita kannukas tee pigem enda üksikmängus ehitisi.
-
see vale va
-
Ja ära ehita kannukas tee pigem enda üksikmängus ehitisi. Kui karlilt küsisisin ütles kyll et parem kui kannukas
-
aga aitäh et komenteerisid
õige peaks veits kirjutama õpima -
Saan aru, et huvi ja soov on suur kuid pead veel natukene harjutama ja vanust koguma. Kui kevadine tuul teid ära ei võta, saab teist ükspäev veel asja. Edu!
-
aitäh
-
Vastu!
Pildid puuduvad (Nägin küll teist postitust ja jätsin oma kommentaari. Sealt saad näha, miks vastu olen.) -
aga aitäh ikka et tagasi side antsid ma lis proovisin midagi uut ehitada aga see vist ikka kõige paremini välja ei tulnud
-
soovitan koha pealt vaatata
-
Järgmine kord palun lae pildid ühte keskkonda üles (näiteks imgur.com või muu sarnane leht).
Lisaks oled sa hetkel 12, aga ehitaja peab olema vähemalt 13.
Ehitajaks kandideerimisel võiks näidata oma ehitamisoskust mitme erineva hoonega/ehitisega. Praegu on sul pildid üles laetud ühest majast.L&A