Froolum valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: froolum
Discord: Kummikaru#8511
Vanus (vähemalt 15!): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pole kunagi olnud üheskis serveris meeskonnaliige, kuid soovin olla Kännukas meeskonnaliige.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Ehitan farme, teenin raha, suhtlen enamjaolt inimestega. (Olen suhteliselt aktiivne)
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Tsiviil võiks saada kasutada müümiskirste näiteks.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen aktiivne, suhtlen palju. Kui päev halb siis olen vahest halvas tujus, kuid seda juhtub vähe sellepärast et Kännukas mängides läheb tuju heaks alati:). Võin pikapeale vihaseks saada kui inimesed teevad midagi halba,
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Jätsin ükskord cheatid peale (ei poolda cheatide kasutamist serverites), Roppsõnade kirjutamise eest warne saanud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen abivalmis, jutukas, lahke ja kui abi vaja aitan niipalju kui saan. -
Poolt
-
Avaldust saaks justkui natukene ilusamaks teha, kasutada seda "bold" värgendust, et oleks silmale ka hea vaadata, avaldust saaks ka natuke pikemaks teha.
Siiski hetke seisuga ma oleksin: Erapooletu.
-
Froolum pull tüüp seega
Poolt -
Poolt
-
Poolt, tundub äge isiksus
-
poolt
-
kaananagits, poolt
-
Vastu, isik on kirjutanud roppsõnu
-
Ei tahtnud mulle netherite anda ja ei andnudki. Tugeva iseloomuga isik. Olen Poolt
-
Bani sain, siis ropendas, kiusas rasvast, surus meeskonda ja ehitas koos minuga ebasobivaid ehitisi, idk kas oled muutunud
Erapooletu lol -
No ma nüüd ei teagi
-
@segane Olen küll, vahest nalja teha võib, aga õppinud vigadest ja ei ehita ebasobivaid ehitisi enam:)
-
Froolum väga kanakuurilise iseloomuga teeb vahest ühte ja teinekord teist.
-
@kanakuur ei usu ikka, kui viimati altiga käisin siis küll ropendasid jne
-
Vastu Ebameeldiv isik
-
Aus isik ja väga lõbus semu.
Poolt. -
Tappis mind mitu korda ära, kuid olen ikkagi poolt.
-
Vastu
-
Ostis cosmicu ära ilma probleemideta.
Avalduse võiks ilusamaks teha nagu Nightblad3 ütlesHetkel: Erapooletu