juhan12 valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: juhan12
Discord: väikemieš#5687
Vanus (vähemalt 15!): 17Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ei ole kahjuks erilisi kogemusi minecraft serverites, aga ma õpin kiiresti.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Tavaliselt ehitan, kogun raha, kauplen ja suhtlen teistega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Võiks rohkem evente toimuda. Vahel on mõni kõrgem rank ülbe ja hakkab tsiviilidega mölisema.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivne:
- sõbralik;
- hoian külma närvi;
- austan inimesi.
Negatiivne:
- kuna õpin ja tegelen väljaspool nutimaailma paljude asjadega, siis ma ei saa alati ka mängida;
- annan kergesti asju andeks;
- ei märka vahel tähtsaid asju.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Minu mänguaeg sõltub sellest, milline mu päev on. Enamasti saab ikka 3-4 tundi mängida.
Tänan et lugesite ja kohtume mängus.
-
Arvan et oled varas sest mulle tundub et varastasid warp Konsumist itemframidelt itemid!
-
sa isegi ei ole 17 ega 15 ja kui me olime skypvps tegime 2v2 olid küll närviline.
-
@reservaat Vabanudust, aga ma olin peaaegu nädal aega kodunt ära ja ma ei saanud mängida.
Lasin aga oma vennal mängida enda kasutajas sellel ajal. -
@juhan12 1.13. Keelatud on jäljendada teiste kasutajanimesi, logida teiste kasutajate alt sisse, jagada kasutajate paroole jms.
(karistus - igavene blokeering)Soovitaks jälgida seda reeglit (Mine reeglite alla foorumis ja vaata selle reegli juures sinises ringis "i" tähe ikoonile. Hiirega peale minnes)
-
@holypoison saan aru et tegin vea ning võtan süü omaks.
-
juhan12 Sa oled konsumist eemaldatud ja palun asjad tagastada, ja veel ma olen VASTU! su avaldusega
-
Arusaadav
-
Vastu! Sellist rotti meeskonda ei taha.
-
Mina arvan, et pange ban peale!
-
vastu nimes 12 tegelt 17
-
@ryxor see 12 pole vanuse pärast
-
Korduv varastamine + backkill ja kodu tegemine võõrale alale ilma loata
Sa oled juba verbaalseid hoiatusi saanud piisavalt, ja sa ikka jätkad samas vaimus.
Vastu
-
SÕBRAD MA OLEN TAGASI
juhan lähedal johannesele nii et olen poolt
-
Ei saa kuidagi poolt olla:
Varastab, petab, setib kodusid teiste aladele. -
Isik sai serveris 7 päevase karistuse, hetkel läheb avaldus kinni.
L&A