HenZ Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: HenZ
Discord: henz#5242
Vanus (vähemalt 15!): 18. aastane
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud meeskonnas varasemalt ja kerge eelaimus meeskonnatöö puhul on olemas.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Olen survivalis peamiselt ja tegelen farmimise või ressursside kogumisega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Midagi sellist suurt pole silma jäänud, aga vahepealne meeskonnaliikmete eemalolek kui keegi survivalis ala saamisega hätta jääb kuid ka see olukord lahendatakse kiiremas korras.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed:- Hoian külma närvi
- Abivalmis
- Täpne
- Positiivne
- Kiire õppija
Negatiivsed küljed:
- Pole hommikuinimene
- Pole just eriline tühja jutu rääkija
- Otsekohene vahetevahel
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus minus on jälle tõusnud ja on huvi mängida minecrafti pikemat aega. Käin muidu koolis ja trennis ning vahepeal käin tegemas kergemaid tööampse, aga minecrafti mängimist see ei sega. Mängus olemise aktiivsus oleneb ka päevast, sest tööpäevadel ei ole ma hommikul just koguaeg sees ja satun pigem õhtustel aegadel mängima, aga nädalavahetusel kasvõi terve päev.Parimat,
HenZ -
poolt, on otsekohene vahetevahel
-
Poolt, ropendab
-
@segane Mis asja te ajate?
-
vastu, hommikuinimesed ei meeldi mulle
-
Vägagi poolt!
-
Poolt
-
Poolt
-
Vastu ei ole näinud eriti serveris teda.
-
ok rääkisid pehmeks, poolt
-
See postitus on kustutatud! -
Okei, Poolt!
-
Poolt!
-
Lisatud, lukku.