Unban Avaldus
-
Tere!
Sinu nimi TheDavidEst
Blokeeringu põhjus Meeskonna otsus
Karistaja nime : Ruxxz vist ei mäleta hästi.
Miks soovid unbani saada : Olen olnud umbes vist 2-3 aastat banned selle reasoni eest, ma usun, et ma olen valmis kännukaga uuesti liituma ja hakata paremaks inimeseks.Lgp
TheDavidEst. -
LOL POOLT
-
ty ty
-
Vastu.
Vaata veidi ,mis vaja unban avaldusele kirja panna. -
@ehhe silmad peast kukkunud? Kõik küsimused olemas ja neile vastatud ju
-
Selline põhjus nagu ,,Meeskonna otsus" ei usu, et oli põhjus miks sind banniti kindlasti mingi meeskonnaliige saab sulle öelda miks said banni.
-
tahad pilti v?
-
-
@shadow208 kui pole pikema aja mängija ja ei tea sittagi ss miks räägid?
-
Kusjuures Ruxxz pole enam meeskonnaski, aga ei usu, et see midagi loeb.
-
usun ka
-
Sinna võidi küll põhjus panna, et "Meeskonna otsus", kuid see ei tähenda, et põhjuseta otsustas meeskond just Sind sihikule võtta ja päästikule vajutada. See, et karistaja pole enam meeskonnas ei tähenda, et unbani saad. Ruxxz oli ikka eeskujulik ja tubli liige kännuka meeskonnas, seega ma väga kahtlen, et see ban ka põhjuseta oli või lihtsalt kiusuks. Asi oleneb su enda bani põhjusest ja kas tõesti oled end kokku võtnud ja kas oled valmis hakata paremaks inimeseks nagu ise mainisid. Ehk suudad meenutada mis päris põhjus olla võis? Selle siin avaldamine ja vea tunnistamine aitaks su unbanile ka kaasa kui sa just kedagi meeskonnast tõesti marru pole ajanud ja täieliku klouni pole mänginud, seega soovitaks proovida. Isiklikult usun inimese muutumisse aja jooksul, seega soovin edu.
-
sorri ma enam nii ei tee
-
ma vist olin olnud natukene ebameeldiv chatis aga see on vist kõik.
-
@thedavidest-0
Mis sa teed nalja w, et rikkusid reegleid ainult chatis? Mis sa arvad, et kuna sellest rohkem kui aasta möödas, siis keegi ei mäleta?
Mäletan väga hästi, kui palju sinuga serveris probleeme oli ja said mitmeid kordi banni reeglite rikkumise eest, küll xray, asjade varastamine jne, alt kasutajatega jamamine ja banni ajal serveris olemine. Ma isegi bannisin sind mitmeid kordi nende asjade eest. Ja meeskonna otsus seisnes selles, et sa ei õppinud oma vigadest, kui said mitmeid uusi võimalusi ja siis tuligi igavene ban. -
pole kunagi xraynud kännukas, see on vale sain mitu korda false banni ja teie ei teinud midagi selle peale
-
@thedavidest-0 ütles Unban Avaldus:
pole kunagi xraynud kännukas, see on vale sain mitu korda false banni ja teie ei teinud midagi selle peale
Sucks to be you I guess. Otsi uus Eesti server, kui siia enam ei saa.
-
lege mitte keegi ei küsinud sinu arvamust ja sa lic räägid siin edasi.
-
Unbani ei tule.
L&A