ameeriklane adminiks
-
Tere!
Tunnen, et server vajab pisut vürtsi ja läänemeelsust. Soovin serverit laiendada ja uusi mängijaid sisse tuua. Hakkaksin promoma serverit igalpool discordides ja muudes sotsiaalplatvormidel. Olen valmis serveris olema iga päev vähemalt 10 tundi online. Selle aja sees olen täielikult aktiivne ja valmis võtma kaitsemeetmeid serveri puhtuse ja nime hoidmiseks. Tunnen, et sobin sellesse meeskonda perfektselt. Olen õiglane, nagu teised adminidki. Olen täpselt 15 ehksiis ambitsioonikas ja väsimatu.
Vastust ootama jäädes
Ameeriklane2010 -
какаду#8424
-
Kõik need kenad sõnad nulliti ära selle tõttu, et sa ei oska lugeda kuidas kandideerima peab. Lisaks ei saa kandideerida adminiks, vaid valvuriks ja see, et promod serverit, ei ole mingi eriline lubadus, et meeskonda saada. Lisaks veel, mitte ükski normaalne inimene ei ole 10 tundi järjest iga päev sees, see oleks puhaks troll, eriti veel kooliõpilane.
-
formaat formaadiks aga ära promoma küll hakka, seda ei vaadata väga hea silma alt teistes kommuunides. kännukas niigi kõige suurem eesti mc server
-
Ära hakka promoma palun.
-
Valvuriks kandideerimise avaldus (copy & paste):
Teie mängusisene kasutajanimi: Ameeriklane2010
Discord: какаду#8424
Vanus (vähemalt 15!): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Suurt kogemust pole, olen vaid oma serveris sõpradega "valvanud"
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): rändamine, kaevandamine ja ehitamine. Eriti meeldib suhtlemine inimestega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Vähene mängijatearv.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Adminid on aktiivsed ja õiglased, kõik on sõbralikud. Vähe mängijaid on ainuke negatiivne külg.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Tere!Tunnen, et server vajab pisut vürtsi ja läänemeelsust. Soovin serverit laiendada ja uusi mängijaid sisse tuua. Hakkaksin promoma serverit igalpool discordides ja muudes sotsiaalplatvormidel. Olen valmis serveris olema iga päev vähemalt 10 tundi online. See 10 tundi ei ole minu jaoks mingi näitaja, olen suuteline olema ka rohkem (kooli see ei sega, õpin neljadele ja viitele). Selle aja sees olen täielikult aktiivne ja valmis võtma kaitsemeetmeid serveri puhtuse ja nime hoidmiseks. Tunnen, et sobin sellesse meeskonda perfektselt. Olen õiglane, nagu teised adminidki. Olen täpselt 15 ehksiis ambitsioonikas ja väsimatu.
Vastust ootama jäädes
Ameeriklane2010 -
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse) - See küsimus küsib sinu Positiivseid ja Negatiivseid külgi.
Hetkel avaldus ei sobi kuskile. Ning nagu KarlPro123 mainis, ei saa kandideerida kohe Adminiks. Kõik alustavad Valvurist, et näha, kas sa siiski sobid või ei.
-
Mul tõesti ei mahu pähe kuidas saab üks inimene siuke idiootsuse peale tulla. Postiviised & Negatiivsed küljed peavad käima sinu kohta mitte serveri kohta ning mida sa ootad väiksest Eesti serverist. Kas sa tõesti arvad, et siin peaks aktiivselt mängima 200+ inimest (Mis pole ilmselgelt võimalik Eesti kohta). Troll avaldus on see nagunii ja see näitab juba ära, et ei ole sinu jaoks kohta meeskonnas.
-
Kandideeringi valvuriks
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Olen aktiivne ja õiglane. Mu negatiivsed küljed on see, et ma olen perfektsionist ja ma ei anna enna alla, kui ma olen püstitatud eesmärgid saavutanud.Lisaks: Ei, ma ei arva, et siin serveris peaks mängima aktiivselt 200+ inimest. Serveris on 10 inimest online ja pooled on adminid. Soovin seda muuta ja inimese meie serverisse saada. Server on ju ideaalne. Nii paljud inimesed mängivad minecrafti, ei pea olema mingi mängur selleks. Väga paljud eestlased mängivad välismaa servereid, sest Eesti serverid on nii madalad ja igavad, tegelikult ei ole ju nii. Serveris on ju kõik olemas, puuduvad ainult mängijad (kõik gamemoded oleks palju põnevamad ja mängitumad, kui seal oleks inimesi). Kui saamegi serveri mängijate arvu tõsta, siis sealt tuleb neid ainult juurde. Äratame Eesti minecrafti taas ellu!
-
@ameeriklaneolen Kännukas ei ole kunagi promomisega silma jäänud ja ei jää ka edaspidi. Inimesi on vähem, sest kooliaeg on tihe ja lisaks on keskpäeval alati vähem inimesi kui õhtuti.
-
Ma ei mõista, miks te ei taha serverit arendada ja laiendada. Serveril ise ju korralik.
-
eesti minecraft on tegelikult suht hõre võrreldes 2016. aasta kommuunide ja gruppidega, mis kännukas ja teistes eesti serverites tegelesid, ning seda ka puhtalt sellepärast, et ajaga on tulnud uuemaid asju, mis üldinimeste jaoks huvitavamad on. isegi hypixelis on tänapäeval vähevõitu eesti mängijaid. asi pole kännukas, asi on mängus. pealekauba pole nii suur vahe mängijate arvus kui on aktiivsete mängijate arvus. sul võib serveris olla 100+ inimest, aga kui nendest ainult 10 inimest räägivad, siis on efektiivselt serveris 10 inimest. lambise promomisega ei saa väga inimesi juurde, kes on valmis reaalselt aktiivsed olema ja serverile panustama, see pigem lihtsalt tüütab. tõeliste mängijate kasv toimub iseenesest.
seega oleks kõige kasulikum lihtsalt lasta kännukal ise areneda. isegi negatiivne iive oleks lõppudelõpuks parem kui pealesurutud promomine.