Avaltus adminiks
-
Teie mängusisene kasutajanimi:
Discord: UKRAINE#9365.
Vanus (vähemalt 15!):15.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen väga tihti online ja oskan probleeme lahentada ja edasi ja edasi.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): ,et inimeste probleemitest lahti saada ja vaatan kas keegi häckib.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): lisan juurde või prandan selle asja ära.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): kui tahab abi siis olen Positiivne.
kui ei taha abi ega midagi siis olen negatiivne.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: ei ole kuna olen viisakas ja ei tülitse.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Olen tihti aktiivne ja palju sees :). -
Avaltus
-
- Mängusisene nimi on puudu.
- Õigekirja põhjal küll ei väidaks, et oled 15-aastane.
- Liitusid serveriga esimest korda 13.06.2022, siin on kirjas, et eelnev mänguaeg peab olema vähemalt 1 nädal.
- Adminiks ei saa kandideerida, alustada tuleb ikka valvurist.
- Avaldus üleüldiselt lühike
- Järgnevad punktid:
@ruudi_pro ütles Avaltus adminiks:
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): kui tahab abi siis olen Positiivne.
kui ei taha abi ega midagi siis olen negatiivne.Siin on mõeldud Sinu negatiivseid ja positiivseid külgi. Praegu ma ei saa arugi mida kirja pandud on.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): lisan juurde või prandan selle asja ära.
Mis?
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): ,et inimeste probleemitest lahti saada ja vaatan kas keegi häckib.
Siin on mõeldud millega Sa praegu serveris tegeled. Kuidas Sa praegu jälgid kas keegi häckib?