HenZ Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: HenZ
Discord: henz#5242
Vanus (vähemalt 15!): 18. aastane
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen olnud meeskonnas varasemalt juba siin serveris ja kerge eelaimus meeskonnatöö puhul on olemas.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Olen survivalis peamiselt ja tegelen ressursside kogumisega ning ehitamisega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Midagi sellist suurt polegi praegu silma jäänud, et kõik pigem sujub hästi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed:- Hoian külma närvi
- Abivalmis
- Täpne
- Positiivne
- Kiire õppija
Negatiivsed küljed:
- Pole just eriline tühja jutu rääkija
- Otsekohene vahetevahel
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Vanasti ikka.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Lasin BaiX-il /history HenZ teha ja olen ~1100 päeva tagasi saanud karistada "Abistavad programmid".
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Aktiivsus minus on jälle tagasi ning uue survivali pärast on huvi mängida minecrafti pikemat aega. Praegu trenni ja töö kõrvalt on aega olla ka pikemalt sees.
Aktiivsus oleneb samuti ka päevast, sest tööpäevadel ei ole ma hommikul just koguaeg sees ja satun pigem õhtustel aegadel mängima, aga nädalavahetusel kasvõi terve päev.Parimat,
HenZ -
Kas huvi mitte ei kao samamoodi kui eelnevalt kadus?
-
Ühel hetkel jälle kaod ära äkki?
-
@Skheea - Huvi on küllaga ja oleksin kindlalt edasi.
@HolyPoison - Seekord mitte. -
vastu suured asjad ei jää silma
-
@henz Miks seekord mitte? Mis siis eelmine kord oli, et huvi kadus?
-
Poolt
-
poolt
-
Poolt
-
Hetkel meeskonda ei lisata.
L&A