Unbani soov
-
Tere, olen uus Kännuka liige.
Pärast mingit aega mängimist olin läinud kaevandama raua, kulla, jt asjade järgi.
Ma märkasin läheduses kõrge levelist skeletoni, niiet ma läksin temast eemale ja kaevandasin otse alla.
Pisut allapoole minemist kuulsin mobe, tegin 1x1 august 2x1 ja jätkasin kaevandamist alla, kuni jõudsin spawneri juurde. Sel hetkel oli @BaixEE banninud mind serverist "Abiprogrammide kasutamise" eest.
Sooviks selgitust bani põhjusele ja kui võimalik, siis unban teha
Konto nimi: Reggat
Peatse kohtumiseni! -
nägin pealt, nii oli
-
Sel hetkel kui liitusin serveriga viskas mul alerti sinu peale lihtsalt sportlikust huvist läksin vanishi ja tpsin sinu juurde olles gamemode 3, vaatasin mõnda aega su kaevandamist ja nägin kuidas sa hakkasid otse enda alla kaevama sel hetkel ei märganud küll nö "suure leveliga skeletoni" kuskil sinu läheduses olevat aga see ei oma ka tähtust, ja isegi kui seal oleks olnud see sinu mainitud skeleton siis tundub selline käitumine minu arust veidike imelik tavaliselt joostakse lihtsalt teist teed võimidagi, aga eks igal ühel omad moodused mobide vältimiseks, võibolla tegin oma järeldused liiga kiiresti võibolla mitte aga eks seda näha ole.
-
Alati on turvalisem minna maa alla. Mul ei olnud visioni ja minu läheduses võis veel mõni olla, peale selle skeletoni. Jällegi, alla minedes spawnis spider ja ma tegin tunneli 2x1, et mitte sisse kukkuda cave'i. Kaevandasin veel allapoole ja leidsin spawneri.
Eks kõigil võivad juhtuda õnnelikke äpardusi, mille eest ei tasu kohe banni panna, but i digress.
Loodan, et eemaldate bani lähiajal ja loodame, et neid imelikke äpardusi edasipidi ei juhtu -
@Reggat Hetke seisuga saad unbanni, vabandan kui olin ka liiga kiire järeldusi tegema ja meeldivat mängukogemust.
Teema Lukku -
-