Magneesium valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Magneesium
Discord: Käsnakalle#7564
Vanus (vähemalt 15!):15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Olen minecrafti läbi mänginud sõpradega mitu korda enda tehtud serveris.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Mängin koos sõpradega ja teen farme.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Spawni kaitse võiks pikem olla, et vältida spawnkillimist, tööde leveleid võiks lihtsamalt saada, ranke võiks rohkem olla. Võiks olla rohkem ranke nt: silver, gold.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsed: Olen abivalmis kui küsitakse viisakalt, olen valmis õpetama kui vaja on, olen minecrafti palju varasemalt mänginud.
Negatiivsed: Kasutan palju lühendeid/slänge aga vajadusel võin neid mitte kasutada,Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ühe korra sain hoiatuse kaua aega tagasi.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Kasutasin roppsõnu
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Mängin paar tundi tööpäevadel, nädalavahetustel eriti mitte. Pigem mängin õhtuti. Mul on halvema võitu läpaks millel mängin.
-
Praeguse avaldusega ei sobi meeskonda. Järgmisel korral (kui on soovi), palun kirjuta veidikene detailsemalt ja rohkem.
L&A
-
-