Kaebus Lil_Kiddoo kohta.
-
Kaebaja: Drev11
Kaebatav: Lil_Kiddoo
Põhjus: On juba 2 korda mulle pannud no reason timeouti Kännuka discordi serveris, 1 kord oli, et ma läksin ühte privaatsesse kõnne kus Lil_Kiddoo oli üksinda, ta ootas kedagi, mina seda ei teadnud ja ma läksin kõnne sest mul oli igav, siis järsku pani mulle 1h timeouti, 2 kord oli täna(18. November), kui ta ütles et mustlane on solvamine, siis me Keeks86'ga hakkasime megalt naerma sest me arvasime et see oli rassistlik ja siis ma ütlesin Lil_Kiddoo'le et see on natuke rassistlik ja siis ta pani uuesti 1h timeouti, mulle ja Keeks86'le.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? Üldsegi käitub väga halvasti ja isegi solvab mõnikord.
Lisainfo (pildid, tõestus): Keeks86 ja V2ik3 võivad tõestada et täna(18. November) juhtus nii, ei teinud midagi muud. -
Mis puudutab sinu esimest karistust ss tuleta meelde mida sa mulle ütlesid ja ma selgitasin sulle ära dm miks sa timeouti said. Mis puudutab tänast siis pidev teiste solvamine ja narrimine ei ole aktsepteeritav. Pluss karistusaeg on juba ärakantud.
-
-
@Lil_Kiddoo Karistusaeg võib olla ära kantud, aga ignoreerimine ja olukorra vältimine ei ole samuti aksepteeritav, härra moderaator.
-
Positsioon on pähe löönud ja isik ära tõusnud. Nii lihtne see ongi
-
@HolyPoison Palun pöörduge oma murega Omaniku poole! Aitäh!
-
@Lil_Kiddoo Miks sa arvad, et mul mingisugune mure on?
-
Probleemiga on tegeletud.
L&A
-
-