SwedBank_com -> Abistaja
-
25/04/2006 olen sündinud
teen seda kandideerimist:11/24/2022teie mängusisene kasutajanimi: SwedBank_com
Discord: - SwedBank_com
Vanus (vähemalt 15!): 16. aastane
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Pole kordagi olnud kuskil minecraft serveris meeskonnaliige. Meeskonnatööd tajun ja selle olulisust.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Enamasti mängin peamiselt Survivali. Eelistuseks on minemine, farmimine ja teiste abistamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Alati on midagi, mida tuleb parandada/lisada, aga minu silmis hetkel ei ole midagi puudu kõik on täpselt nii nagu olema peab!
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed küljed: Oskan Inimest aidata kui vaja
Sihikindel
Abivalmis
Negatiivsed küljed:Praegu pole aga kui tuleb siis annan teadaKas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Sellepärast et tegin halba ja olen nüüd aru saanud et igal teol on oma taga järg ja vigu pole mõtted tehaTervitades,
Meeldivaim mängija kännukas! -
Halb avaldus, mitte ainult ei ole see pooleldi kopeeritud teise mängija avaldusest (https://foorum.kannukas.com/topic/1388/litphoenix-abistaja/12), aga mõnedele küsimustele on ka vaevu vastatud. Samuti ei saa kohe abistajaks kandideerida, vaid tuleb alustada valvurist.
Soovi korral võite teha uue avalduse 7 päeva pärast, järgmisel korral palun kirjutada oma enda avaldus & see hiljem tõhusalt üle lugeda (kirjavead!!!!).
Lukku & arhiivi
-
-