RenZull Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: RenZull
Discord: RenZull (ID: 237933978365984769)
Vanus (vähemalt 15!): 22
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
- Ei ole varem sattunud kusagil MC serveris meeskonda, kuna pole väga teisi Eesti servereid mänginud ning pole varem suuremat huvi tundnud messkonna töös osalemisest. Hiljuti tekkis huvi meeskonnas olemisest ning soovin anda oma panuse Kännuka tulevikule.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
- Põhiliseks tegevuseks pean oma karakteri progreseerimise. (Nii kuidas elu survival serveris ette näeb)
- Kindlasti ka xp ja loot farmide ehitus
- Suureks osaks on ka viimastel aastatel kujunenud niisama ehitamine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
*Näen, et inimesed, kes korraldavad probleeme, ei karistata koheselt, vaid lubatakse edasi probleeme korraldada kuniks kellegil meeskonnas mõõt täis saab. Vahest võib teist võimalust anda ennast tõestamaks paremaks mängijaks.
- Näen, kui on palju rahvast, siis serveri performance on halb.
Mida võiks serverisse juurde lisada?
- Kindlasti võiks juurde lisada erinevaid üritusi.
- Võiks rohkem rahvast olla - võimalik, et sellele murele on mul väike lahendus olemas.
- Boss Dungeonid nagu MMORPG-del tavaks?
- Grupi üritusi, et inimesed sotsialiseeruks ja saaksid omavahel paremini läbi.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
- Positiivsed:
- Sõbralik
- Abivalmis
- Vanarahu ise (Üldiselt ei lähe närvi)
- Üritab/oskab lahendada probleeme
- Ülesannete täitmine
- IT-süs. nooremspets. tase 4 (taipan nii mõndagi, kui mingil määral abi tarvis)
- !!! Lisaks on läbitud ka ajateenistus, seega ei pea kartma, et nüüd ütlen, et lähen kaitseväkke.
- Negatiivsed:
- Kogemus puudub MC meeskonnas olemisest
- Hektel ei oska lisada, eks selgub aja kulgedes.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
- Võimalik, et sain kunagi mute, võibolla ajan muu serveriga segamini - ühesõnaga täpselt ei mäleta.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
- Kindlasti suvel olen väga aktiivne, vahest võib juhtuda, et satun mõne muu mängu otsa, kuid see ei sega minu ülesandeid täitmast kännuka meeskonnas.
-
Praegu pole kõige paremini silma jäänud, ei sobi meeskonda.
L&A
-
-