HDmatu123 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: HDmatu123
Discord: hdmatu
Vanus (vähemalt 15!): 15
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
• Olin Hydreni kaasomanik - Server oli meil elus umbes 3-5 päeva, siis saime griefi. Oli nagu Hypixel, kuid Bedrock edition.Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
• Ehitada suuri tõhusaid farme
• Suhelda teiste inimestega
• Kasvatada rikkust
• Arendada mainetKas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
• Võiks lisada juurde in-game voicechatiPositiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed:
• Olen tihti online
• Olen abivalmis ning soovitäitlik
• Olen IT-alas hea, nii et kui on arvutiga probleeme, kirjutage mulle
• Olen aus, räägin alati siiraltNegatiivsed:
• Mõnikord ülereageerin mitte väga tõsiste asjaolude pealeKas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
• 3-päevane ban ropendamise eest
• 24-tunnine mute vaidlemise eestLisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
• Olen tavaliselt rohkem aktiivne õhtupoolikul ning on olnud öid, kus olen mänginud 3-, 4- või isegi 5-ni.
• Olen kännukat mänginud alates oma 12. sünnipäevast (ehk rohkem, kui 3 aastat) -
Hetke seisuga olen Vastu, avaldusega pole vaeva nähtud, liiga lühike
-
@Scoobiec https://foorum.kannukas.com/topic/1487/liisade-valvuriks-3
Võrreldes mõne teise aksepteeritud avaldusega, ei ole see sugugi lühike, lisaks on minu oma suhtelist sisukas. -
@HDmatu123 ma arvan sa mad cause bad ngl
-
Praegu jätkuvalt ei sobi meeskonda. Viis kuud hiljem oleks võinud oma avaldust rohkem täiustada, kui praegu.
L&A
-
-