Valvuriks Kandideerimine
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Khaame15
Discord: Khaame#2652
Vanus (vähemalt 15!): 16
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Kogemusi pole eriti väga aga olen kiire õppija ja aitamise puhul pole muret, Alati olen abivalmis ja aitan, Kuulan mure ära ja proovin lahenduse leida.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Raha grindimine, Ränk Grindimine, Farmide ehitamine, Xp farmide ehitamine. Tavaliselt ikka ehitamine mis kuulub Xp või tavalise farmi alla.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Liitusin Kännuka serveriga 2019 Pole midagi halba märganud siiamaani minuarust normaalne:).
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed, Olen aktiivne, ja võin olla abivalmis mängijate muredele või probleemidele alati.
Negatiivsed, Ei pruugi olla mingid päevad sees kuna tegelen Autokooliga ja tööga. Olen nõrga närviline, taastun ikka veel sellest.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei.
Kui vastate jaatavalt, siis miks:
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): 5/12h olenevat päevast. -
Oskab ehitada ja on haritud inimene. Poolt
-
Poolt, muhe vend, serveris väga aktiivne, chatis räägib ja abistab palju.
-
Ei sobi meeskonda. Oleks pidanud juba esimesel proovimisel avaldusega pingutama.
L&A
-
-