Kandideerin Ehitajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Frankestain
Discord: kalver00
Vanus (vähemalt 15!): 23
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):
Olen enda "mänguri" karjääri algusest peale osalenud aktiivselt erinevates kommuunides alustades minecrafti serveri üles ehitamiseni
Minecraft maastik:
Selle ülesse ehitamine ning modereerimine.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):
Olen pigem laid back, minding my own business, kohati ajan juttu inimestega juhul, kui igavus näpistab. Põhilise aja pühendan enda rajatiste ehitamisele. Alati proovin luua häid suhteid inimestega suheldes.Põhiline stiiil mis mulle meeldib ehitada on Medival maju.Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):
Mina näen vahest inimesi kes on vägagi ülbed ning tihtipeale juhtub, et kedagi pole sel hetkel serveris, et neid karistada. (eriti öösiti)Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Olen rahulik ning abivalmis teiste inimestega, olukordades, kus teine osapool käitub ebakohaselt proovin olukorrale leida lõppu mõlemale mõistliku lahendusega. Samuti olen ka "ööinimene"... tiksun põhilise aja öösiti serveris, et igavust leevendada.
Vahest ebaaktiivne töö või eraellu puutuvate tegevuste/kohustuste tõttu. Ajan perfektsust taga ning vahest võivad karistused veidike pikemad kui nad võiksid olla.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Minu mäletamise järgi mitte, palun anda teada vastasel juhul!
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):
Olen üldiselt õhtuti/öösiti aktiivne, vajadusel saan kuigivõrd plaane ümber muuta. Tavaliselt mängin ~2h ning teen pausi mingi muu mänguga tagasi tulles paari tunni pärast ning seda korrates. Olen ka "Fast Learner"... suudan endale teha asjad selgeks üsna lihtsalt meelde jättes eelmised kokkupuuted mingi tegevusega. -
Pealkiri on "Kandideerin Ehitajaks" aga formaat on tehtud Valvuriks kandideerimise järgi, niiet mmm?
-
Maha tehtud "walls9919" avaldusest, tule ise oma mõttele.
L&A
-
-