kultss
-
Kaebaja: jyri209
Kaebatav: arendaja kults
Põhjus: solvamine, seosetu laim ning alandamine
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)?
**1.**1.7. Keelatud on olla üksteise suhtes vaenulikud ehk käsutamine, solvamine, mõnitamine, provotseerimine jms. Hoidkem tülid serverist väljaspool, et vältida karistusi. Olgem sõbralikud!
**2.**1.12. Keelatud on liigne ropendamine ja solvamine (k.a lühendid nt wtf, mv, tra jne ning privaatsõnumites).
**3.**1.20. Keelatud on rääkida ebasobivatest teemadest (roppused, solvangud, natsism, abistavad programmid, seksism jms). Samuti pole Minecrafti server koht, kus müüa alkoholi ja tubakatooteid.
Lisainfo (pildid, tõestus): ! -
@jyri209 nou heit aga sa alustasid selle paukumisega, kultss pani vähe kõvemini vastu lis tundub õigustatud
-
@aa kust otsast
-
@jyri209 [at]Uneleja haha t6mba lesta pugejas vaat kes nyyd valvurix yritab oma korrektse eesti keelega saada eh? bro thinks this is parlament ve
siit see algas, pärast seda sekkus kultss
-
@aa novot, kes tal palus sekkuda ja mind niimoodi solvata, ma ainult kaitsesin end
-
Ei näe kuidas sa end kaitsesid seal, alguse sai ju tavaline kandideerimisavaldus minu poolt. Mida sa kaitsesid täpsemalt?
-
@jyri209 ei tõsi, ega tal polnudki pistmist hakata sõimama, aga sa ei pidanud ka alustama uneleja solvamisega
-
@Uneleja ennast kultssi kommentaari eest
-
@aa võib kaebuse teha kui soovib mina teda keelata ei saa
-
Cutting the cord is so hard that you need something sharper than a samurai sword
-
Raju kaebus!