unbann purjuskoer uuesti
-
nimi: purjuskoer
Blokeeringu põhjus: Griifimine
Karistaja nimi: hweseung
Miks soovid unbani saada: sest see nö griifimine mis ma tegin oli sõbra majaga kus prottis ma sees olen, ning see griifimine on sõbralik pulli tegemine mida me oleme oma vahel päris palju siiin serveris teinud juba, et tema pahane pole selle asja pärast ja ta isegi ei reportind mind.
Sama teema on juba varem toimund ja neid nö griifimisi teen enda protis. -
" Sama teema on juba varem toimund ja neid nö griifimisi teen enda protis. " kui on korduvalt juhtund siis ju peaks teadma , et enam eitee võimis?
-
ja aga miks ma ei või nõ griifimist teha kui see on ENDA protis ja minuarust võiks enne banni peale panemist mode/admin küsida miks teed seda vms? See on sama kui ma panen enda majale laavat peale mis on protis kus ma olen kasvõi sellepärast et see paistab minuslimis ilus välja.
-
Kas sinuarust on siis enda protis lava maha panek keelatud?
-
laava#
-
Ei ole, kui seda teha enda ehitises.
-
mis vahet seal on kas saa paned enda ehitisele või kellegi teise ehitisele kui inimesed on samas protis ja kas tuli mingi kaebus et ma olen kellegi maja ära griifind?`Ja enne banni peale panemist võiks ikkagi küsida miks tegid seda, nii tulevadki need arusaamatused mida pole vaja ning minu arust on see server mängimisest kus saaks pulli teha jne.
-
sest realsuses ma ei teinud midagi valesti ega kurja ju?
-
isik on unbanned, aga vaata, et enam sellise jama otsa ei satu.
Lukku