kandideerimis formaat casapr
-
kandideerimise formaat
Teie mängusisene kasutajanimi: casapr
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): lookwhaticando#4121
Vanus (vähemalt 13):olen 14.
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):ei ole
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):ehitamine niisama teistega rääkimine.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):võiks olla iga nädal netheri ja endi reset.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):mulle meeldib aitada inimesi ja oskan hästi tegeleda lastega
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: jah
Kui vastate jaatavalt, siis miks: kirjutasin raiskasin ja veel midagi mida ei mäleta aga polnud roppus ja sain hoiatuse.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):olen aktiivne käin sees vähemalt 3 korda päevasps:tahan saada valvuriks
-
Vastu, isik on saanud karistada, 3 korda päevas pole minujaoks piisav kuna igahetk liitub aina rohkem inimesi, ja seda suurem võimalus on et rikutakse korda. Kogemus puudub, ja see et sa ütled "oskan hästi tegeleda lastega" ei ütle midagi, + sa oled ise ka laps - no hate
-
@Eutanaasia ütles kandideerimis formaat casapr:
Olen vastu kuna isikul puuduvad eelnevad kogemused, lisaks on isik varasemalt karistatud (see selleks), õigekeelsus pole parim ja avaldusega pole vähimatki vaeva nähtud. 3 korda päevas sees käia pole piisav.
Muidu olen sinuga nõus, aga kuidas inimene muidu need kogemused saab, kui talle ei anta neid nö väheste kogemuste pärast? Peab lihtsalt temasse uskuma ja proovima, kas saab hakkama. Ise vastu, sest serveris ei näe väga tihti.
-
Lukku, väga ebaprofessionaalne avaldus.
Kandideerida saab uuesti 1 nädala pärast.
- Lihvida kirjaoskust
- Rääkida endast rohkem
- Pikemat avaldust