xxxSAMURAI Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: xxxSAMURAI
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): xxxSAMURAI#3920
Vanus (vähemalt 13): Hetkel 22
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Ma ei saa kindlalt enam öelda kui pikad mu kogemused on, aga varasemalt olin abistaja Crafted Universe serveris, mis oli sama rank, mis siin Valvur on. Kogemus oli tollal pakun alla kahe kuu ja ülesandeks korra hoidmine. Meeskonnatöö puhul siis väga mingisugust rõhku ma seal ei mäleta et oleks olnud. Siiski kuna nüüd on olemas discord, siis saab kiirelt anda meeskonna liikmetele teada probleemidest, mis serveris esineda võivad. Olgu nendeks siis ropendamised, vigade exploit või muud rangemad rikkumised. Lisaks kui vaja ehitamisel aidata ja projekt on huvitav, siis saan ka seal aidata.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Põhiline osa ajast läheb factionisse. Kui see kinni, siis OpSurvival, kus tegelen ehitamisega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel mulle tundub, et arenduse seisukohalt kipuvad asjad liiga pikalt venima. Factions avamine, foorumi avamine, serveri performance probleemide lahendamine ja nii edasi. Kuna arendajaid on ainult üks siis ma mõistan olukorda, et võib kuluda rohkem aega kui tavaliselt.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne on see, et ma kandideerin valvuriks omast vabast tahtest. et aidata korda hoida. Ma usun, et valvuri rank ei annaks mulle väga midagi kuna oman cosmic ranki juba ehk ma ei tee seda ka sellepärast, et oma võimalusi serveris suurendada. Teiseks ma ei tolereeri ropendamist ja solvanguid, kuid üksikud eksimused on andestatavad.
Negatiivne on see, et ma vahel kipun norima teatud asjade üle. Hiljuti oli olukord, kus ma kasutasin lühendit "wtf"(tegelikult ma ei ropenda üldse) ja ma ei pidanud seda tõsiseks roppuseks, mis oleks keelatud. Veel lapsikumaks minnes võib see sama lühend tähendada hoopis midagi muud nagu näiteks "Welcome to Finland". Lühidalt ootasin kuna saan mingisuguse tagasiside selle osas mõnelt meeskonna liikmelt. Seda ka sain hoiatuse näol Hymergap-ilt. Aktsepteerin, et see on keelatud. Aga noh kuna ta suutis ka kogemata ropendada peale mind, siis ma arvan, et " we are even". Lühidalt veel teine negatiivne pool, stabiilne aktiivsus puudub kuna käin tööl ja autokool vajab tegemist.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei ole.
Kui vastate jaatavalt, siis miks: -
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Läbi tulen serverist igapäev hetkel, küll aga tööpäevadel (hetkel 3 päeva nädalas) ma ei pruugi kaua sees olla.
Kuna factions on avamisel varsti siis, olen natukene aktiivsem.Lisa : Mänguaeg hakkas mul siin serveris juuli alguses, küll aga teise nime alt milleks siis oli FrostJay22.
-
Raudselt vastu suht jorss oled aitäh
-
Aitäh huumori eest. Aga kui see oli tõsiselt mõeldud, siis esiteks ära solva. Teiseks põhjenda reaalse põhjusega miks sa vastu oled ja kolmandaks ära kasuta hacke. Pole vaja õpetada teisi sama tegema, sest see lihtsalt rikub mängukogemuse ära paljude jaoks.
-
@xSAMURAIx
tegin huumorit ? enda teada ei miks vastu meeskonna pugejas ja kits ei istu sellised meeskonda norme vaja mitte sinusuguseid
kus on kirjas et ma kasutan ? mul pole endal 1.14.4 ühtegi hacki 1.8,9 wurst aind ja sellega ei tohiks nq kännuka saada vb eksin aga kui sa solvusid et sulle jorss ütlesin ss sorry printsess tule aasta pärast tagasi -
Vastu. ennem ropendasid ja pidi admin tulem ja mod pidi selgitama et wtf on roppus
-
@Matu69 ütles xxxSAMURAI Valvuriks:
Vastu. ennem ropendasid ja pidi admin tulem ja mod pidi selgitama et wtf on roppus
vastu.
-
Äkki järgmine kord?
-
@Matu69 Tõsi, mainisin seda ka oma avalduses, miks ma seda tegin ja eesmärk ei olnud kindlasti ropendada tahtlikult. Reeglid ütlevad, et keelatud "liigne ropendamine ja solvamine". Liigset ma ei ole midagi teinud. Tähenduslikus pooles tegin ma seda ainult korra. Lühendite osas lihtsalt "wtf" võib tähendada palju muud kui ainult "what the f...", nagu näiteks way to fast (WTFast.com) või siis Welcome to Finland. Hymer ei pidanud mulle seletama, et wtf tähendab roppust, vaid seda, et kuigi lühend võib tähendada midagi muud on teda ikka keelatud kasutada kui ta põhiliselt kasutatakse roppusena.reeglid seda ei täpsustanud ja sellepärast tuli see mulle natukene ootamatu uudisena). Kui küsida kui palju ma serveris ropendanud olen, siis see piirdub ainult selle ühe korraga kus ma tõesti käsitletud lühendit kasutasin. Varasemalt pole ropendanud ja keegi pole mind näinud ka seda varem tegemas. See on fakt.
Igastahes eks ta üks targutamine ole ka ja rohkem seda teemat ma ei arutaks.
@minthyz ütles xxxSAMURAI Valvuriks:
Äkki järgmine kord?
Ei usu, "its now or never" kuna see juba on teine kord kui ma kandideerin.
@Skuppii ütles xxxSAMURAI Valvuriks:
@Matu69 ütles xxxSAMURAI Valvuriks:
vastu.
Ka meeskonnas eksite ropendamise osas. Kui see on hetkel ainus põhjus, miks vastu oled, siis arusaadav. Igalühel on õigus oma arvamusele, aga ei maksa teha ennatlikke järeldusi ühe vea pärast.
-
Poolt.
-
Poolt.
-
Kahjuks pean vastu olema. Tean, et factionis pole palju meeskonnaliikmeid, kuid kui saab ainult 3 päeva nädalas aktiivne olla, siis ega see väga palju abi ei too.
-
Poolt!
-
Lisatud, lukku.