Kandideerin
-
Teie mängusisene kasutajanimi:Matu69
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):*Old Matu#4006
Vanus (vähemalt 13):12, Kuid summy ütles et on erandeid
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Pole olnud
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Tavaliselt räägin , otsin spawnereid oma poe jaoks või ehitan
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla):Üks asi küll, on see hoiatus süsteem Kirjutasin (Puts uno reverse card) ja sain hoiatuse kuna ei pannud üla koma aga seegi on minu süü
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Positiivsed: 1)Aitan suure rõõmuga kui saan 2) oskan hoida sõnavara tagasi
Negatiivsed: 1)Kui keegi aiab ajab mind ikka väga närvi siis paar sõna võib tulla 2) Mõnel päeval ei jõua serverisse kuna palju kodutöid
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ja
Kui vastate jaatavalt, siis miks:Palju mutesid capsiga kuna olen harjunud alustama lauset suure tähega siis vahepeal juhtub nii et tEREKEST et kasutan capsi mitte shifti ja tuleb suurelt ja üks ban kuna ma proovisn raha saada skypvp's ja tore inimene nimega Reket kohe tegi report kuna tegin /kit legendary ja tuli palju asju ja ei jõudnud 30 sekundiga kõike ära korjata ja ära vista
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust):Kui on vähe kodutöid siis saan olla kokku u 5 tundi ja kui on palju siis umbes 1 või 2 -
Vastu! Tingimused on tingimused ja 13+ saab tiimi.
-
@HolyPoison ütles Kandideerin:
Summy ütles ,et ta teeb erandeid vahest.
-
@HolyPoison See 13vanuse piirang on selleks, et määrata kas inimesel on oma vanuse kohta piisavalt mõistust, et saada meeskonda. Kui isik on 12 ja on piisavalt taipu siis saab ikka tulla meeskonda.
-
Poolt!
-
jahm poolt ._.
-
Lohakalt koostatud avaldus ning ei ole piisavalt vana, õpi grammatikat. Lukku.