Kaebus - Summy
-
Kaebaja:DarkCraft122
Kaebatav:Summy
Põhjus:Põhimõttliselt isik paned kaebuse reasoni sellise mida ei vasta töele ja ebavõrtsus
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)?Ei tea puntke peast
Lisainfo (pildid, tõestus):http://prntscr.com/q4qdi9
Põhimõttliselt annan oma hinngusellest et ma ütlesin et mu kops haigelt valutab mõned ütlesid Miks jne
Ja ss tuleb et alustab draamaga Sure maha jne Mille üle läksin mina närvi et Moderaatorid,Adminstraatorid ei tegele sellise inimsega mille järgi mina ütlesin Et su ema võiks su aknast alla visada mis on 2x parem kui Sure maha peale seda Ütleb mulle Ära Inise,Mine Arsti juurde Peale seda järgneb mulle mute milles on Kirjas
Tubakatoodest räägimine on keelatud ma isegi ei maininud sellest midagi.Selle järgi Hakkasid inimesed ütlema miks nii ja miks naa mille järgi muutis ta mute reasoni et Mängijate solvamine? Kuigi Mis solvamist ma ütlesin tema alustas draamaga.Lugupidamisega DarkCraft122
-
Karistused (1h mute ning kick) said sa põhjustega. Mute põhjuseks oli algselt tõesti tubakatoodete mainimine. Peale seda kirjutasid sa helpopi, kus sa ka ropendasid. Peale sinu kickimist vaatasin ma chati üle ning taipasin, et panin mute tõesti valel põhjusel. Samal ajal kui sa mulle msg'sid, parandasin juba mute põhjust.. See, et teised ütlevad sulle, et arsti juurde läheksid serveris kurtmise asemel, ei anna sulle põhjust neid solvama hakata. Sinu käitumine on 100% mutet väärt.
-
Isiklikult lisan siia nii palju, et eks sa ole ise ka veidi süüdi. Mitte keegi ei tohiks teisele käskida ennast ära tappa või öelda, et keegi võiks teda ära tappa. "Mine arsti juurde" vast polnud isegi solvang antud kontekstis, vaid soovitus. Kui sul kops valutab, siis peaksid minema arsti juurde.
Summy vast eksis veidi ära chatis, kuna sinu screenidelt on näha, et keegi teine rääkis tubakatoodetest.
Nägin just, et Summy lisas ka oma poole jutust ja näib, et mu arvamus peab paika. Lisaks /helpop'is mölisemine ei vii sind iial kuhugi.
EDIT: Su enda screenidest näha, kus viitad ropendamistele, käsid kellelgi kuskilt alla hüpata. Mida sa loodad saavutada siin? -
https://i.imgur.com/sJskHiS.png siin ka pilt sellest, mis sa ütlesid, mis on küll mõttetu, sest lisasid ka ise oma rikkumisest pildi
-
@Summy ütles Kaebus - Summy:
https://i.imgur.com/sJskHiS.png siin ka pilt sellest, mis sa ütlesid
Ta enda screenidel isegi näha need 2 lauset
-
@hoaju märkasin, ma lihtsalt lõpetasin postituse lugemise peale pealkirja.
-
@Summy Ja Mina ütlesin jah seda aga tema alustas draamad
-
Ta andis sulle soovituse. See ei anna mitte mingil juhul sulle õigust hakata solvama ning mingist aknast alla viskamisest rääkima.
-
@Summy Sure maha on soovitus?
-
"Sure maha" ei olnud soovitus ja selle eest peaks too isik karistada saama, vastavalt reeglitele. Rääkides "Mine arsti juurde" fraasist, täiesti nimetaks seda soovituseks.
-
Mine olen sinuga täiesti Poolt Mine Arsti juurde on jumala normaalne sellega olen täielikult poolt
Aga Sure maha selle lausega võiks too isik mute jh saada
-
Kuna meeskonnal ning juhtkonnal on peale kirjakasti jälgimise veel erinevaid ülesandeid, siis tõesti ei märgata kõiki rikkumisi. Antud hetkel jäi minul Shadalyn'i saadetud sõnum kahe silma vahele. Karistan isiklikult esimesel võimalusel või lasen kellelgi teisel seda teha.
-
Tsiteerin sind: "Ütleb mulle Ära Inise,Mine Arsti juurde". Kas ikka jäid rahule kui sa oma kaebusesse lausa nii erandlikult välja tõid mis keegi teine sulle kirjutas, kuid seda mis sa ise tegid küll kuskil ei maininud?
See teema on veidi Messenger'i chatiks ära kisumas. Leidke mingi kompromiss. Sadolin või kes iganes seal käskis sul ära surra saab oma karistuse ning sina kannad ära oma karistuse. Lahendatud.
-
Mina isikult arvan et lic hoiatuse ei ole okei panna karistuseks kuna isik Ei öelnud 1 sõna vaid ka 2-3 sõna ja mina sain 1h mute ss pooldan kui tema saab ka
-
Kuna isik ei ole serveris, siis poleks mutest mingit kasu. Hoiatus jätab suurema jälje tema ajaloos ning nende kogunedes võib karistus olla kõvasti suurem kui 1h mute.
-
@DarkCraft122 ära mõlise sellel teemal enam, kannata ära see 1 tund, pole raske
-
Leian, et teema võiks olla lahendatud. Isiklikult vabandan, et ei märganud tema rikkumist õigel ajal ning sulle esialgu vaigistusse vale põhjuse panin. Kaebus lukku?
-
@rutledge19 Kas sa näed et ma hetkel mölisen? Ei? Kui teeme ei puudu sinuse ss palun lahku
Aga Summyle vastas Kui juhtkonnast keegi sees ss võiks mute lükkada?
-
Arvan, et teema on lahendatud, siin pole mõtet mingi Messenger'i chatti arendada, tegemist on probleemide lahendamiseks mõeldud alafoorumiga, mitte juttu ajamise jaoks mõeldud foorumiga. Isik sai oma hoiatuse, järgmine kord reegleid rikkudes saab lihtsalt automaatselt pluginalt karistuse.
Võib vast lukku panna Summy. -
Panen hetkel kaebuse lukku, leian et jõudsime lahenduseni. Kui lahendus ei sobi sulle, siis võin nii palju öelda, et vaevalt oleks võimalik jõuda parema lahenduseni.