Misotamm abistajaks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Misotamm
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Misotamm#0846
Vanus (vähemalt 13): 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):- Ma olen olnud 1 serveris admin
- Ma ei oska kõiki commande
- Ma oskan bannida,kickida,muteda,worldeditit kasutada ka nattuke
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): - Mina isiklikkult eelistan opsruvivali ja skypvpd
- Minu huvid on see et mulle meeldib inimesi aidata
- Serverit korras hoida
- Mulle meeldib raha teenida
- Aitan inimesi kui vaja on
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): - Ma pole märganud midagi sellist mis oleks parandamist vaja praegu
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): - Positiivsed küljed :
- Olen hästi sõbralik
- Olen pidevalt sees
- Olen kiire kirjutaja
- Negatiivsed küljed :
- Kui kiiresti kirjutan võivad tulle vahel vead sisse aga mul tavaliselt ei tule
- Ma kasutan suht palju lühendeid aga ma üritan ümber harjuda
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: - Ja
Kui vastate jaatavalt, siis miks: - Ühe karistuse olen saanud
- Solvamine või ropendamine
- Oli 14 päeva tagasi
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): - Ma olen päevas vähemalt 5 tundi sees
- Olen juba mänginud 80+ tundi opsurvivali
-
Avaldus on natuke lühike.. Lisaks kui tahad meeskonda saada siis võiksid käja ka ikka survivalis ja mujal kui seal mängijaid on. Playtime on päris suur, see on alati pluss!
Tahaks küsida millal see karistus sul oli?
hetkel erapooletu veel
-
@Primka 14 päeva tagasi
-
Arenemisruumi on hetkel olen Vastu.
-
Jään hetkel erapooletuks järgmistel põhjustel:
- Avalduse sisu on suhteliselt lühike.
- Avalduse sisu võiks olla korras ja avaldus võiks olla puhas, sinul on see pigem lihtsalt kõik kokku visatud ja kui minul kui hääletajal on vaja leida mingit teatud punkti sinu juures, siis pean otsima. (Näitena: Soovin leida negatiivseid ja positiivseid omadusi mida vaatan igal kandidaadil kõige esimesena, leidsin need alles teksti lugedes, kuna need ei paistnud silma.)
- Märkasin veel, et sa ei toonud välja ühtegi oma eelistust ega huvi, ütlesid lihtsalt kus serveris mängid.
- Kas saad vastata sellele postitusele infoga oma karistuste arvust ja ajajoonest. (Mitu karistust ja millal?)
- Aktiivsuse juurde võiksid pigem märkida mitu tundi päevas/nädalas sa suudaksid sees olla. Mitte seda, et mitu tundi sul opsurvivalis mängitud on võimitu päeva sa sees oled.
Ülejäänud kõik oli suhteliselt hea. Edit'i enda avaldust veidi vastavalt nendele punktidele ja muudan enda hääle.
EDIT: Muudan hääle poolt hääleks, sest isik parandas avaldust, isik on samuti väga sõbralik serverisiseselt.
-
@hoaju parandasin seda
-
Vastu
-
Nr 1. Sa ei saa kandideerida abistajaks, sa pead kandideerima Korrahoidjaks ning sealt edasi Abistajaks saama, kui veab. Nr 2. Vastu, serveris oled sa minu, kui ka paari kaasmängija vastu väga ülbelt käitunud.
-
@_S4ucy_ ma pole ülbe olnud aga vahet pole
-
Kindel VASTU hääl
- Minu ajal olid ebasobiliku käitumusega
- Avaldus pole õigesti vormistatud
- Eelnevalt toodud põhjuseid mille näol jään enda häälele kindlaks.
-
@Hwunz ütles Misotamm abistajaks:
Kindel VASTU hääl
- Minu ajal olid ebasobiliku käitumusega
- Avaldus pole õigesti vormistatud
- Eelnevalt toodud põhjuseid mille näol jään enda häälele kindlaks.
Vastu
-
Lukku, avaldus pole koostatud nii nagu on nõutud. Vastuhäälte ülekaal.