Unban | rukkis8
-
Kasutaja : rukkis8
Blokeeringu põhjus : younowwhatfor
Karistaja : KarlPro123
Unban saamise põhjus :
Kuna tegu on minu arust eksitus karistusega.
Lugu järgmine..
Kuna eile oli factions server ajutiselt hooldustöödel siis me läksime gold_arturiga tema serverisse, panin peale hack clienti ning läksime sinna toimetama ja niisama pvpd harjutama, ehk siis veetsime aega mitte niisama passides kuna tahtsime minna Kännukasse, natuke aega enne Kännuka avamist me otsustasime, et lõpetame ning läksin eemale. Tagasi tulles unustasin, et olen jätnud clienti peale ning sisenesin Kännukasse ning KarlPro123 oli hubis ning ei jõudnud talle isegi chati midagi kirjutada kuidas asi tegelikult on.
Soovin unban põhjusega kuna ma poleks hackinud Kännukas ja ei oleks oma viimast võimalust ära rikkunud. Sain koheselt ban hammeriga vastu näppe ning siiani olen üritanud läbi teiste Karliga ühendust luua aga ta ignoreerib ning ei soovi mind prolly ära kuulata. -
-
suht kahtlane
-
@fererorocher Mis asi on kahtlane, Palun oma teemat mitte reostada kui midagi tarka pole öelda.
-
vastu
-
ütleks et ikkaki omab hacke aga aru saada et on inimesega kes ei hacki onlines nii et POOLT
-
Vastu
-
miks Ruxxz?
-
@Ruxxz tohib teada ka vastust palun?
Mulle tehti unban ja ma olin permanent mute ning mu kohta pole tehtud 1.15 ajal ühtegi kaebust. Kas kunagi see hate laine ka mööda läheb ükskord, kaua võib?
Oma apsaka pärast olen banned kuigi see juhtus 100% nii nagu rääkisin ning tunnistajaid palju. -
aga milleks üldse hacke, ma kunagi mängisin hackidega ja nüüd lasin need maha ja 10x lahedam pelada.
-
Vana hea Reket jälle möllamas, vastu.
-
@Kipto ma ei saa aru mis see oleks muutnud kui ma pole seda apsakat teinud ja ma praegu serveris oleksin?
https://foorum.kannukas.com/topic/300/unban-reket-rukkis8/29 -
Hack clientiga harjutad pvpd?
-
Ise oled oma õnnetustes süüdi 🤪🤪🤪
-
Nõustun Scooby-ga. Vastu
-
Ma ei saa teie hääletamisest praegu aru.
Kui seda apsakat poleks juhtunud siis ma ju ei oleks praegu banned. -
Palju me peame sulle uusi võimalusi andma, kui näha, et midagi ei muutu?
-
Sorry sõbramees, aga tõesti. Sa oled saanud palju võimalusi. Ainuüksi häkiga sissetulemine (Olgu see siis kasvõi unustatud peale) on siiski juba häkkimine ja Kännuka serverites keelatud.
Unbannile ma vastu pole, aga poolt ka mitte
-
@HolyPoison Saan aru, et põhjust olla rohkem minu vastu aga siiski, mulle anti viimane võimalus ja sellega kaasnes mulle permanent mute üle serveri, minu kohta pole esitatud ühtegi kaebust Kännukas 4.0 ajal ning hackidega sissetulek oli absoluutselt apsakas, ma ei rikuks oma viimast võimalust ära ju.
-
Sinu toredad väljendid nagu 4.0 ja 1.15 ajal on tiba naljakad.
Justkui peaksime arvama, et kuna sa nendes versioonides pole midagi halba teinud, siis oled täitsa puhas kodanik meil?
Sinu eelnevatest vigadest ei saa mööda vaadata ning neid on tiba liiga palju.
Nõustun eelnevate vastustega, et su enda viga sellise asja toime panekus.
Sa oled / olid kursis oma tingimustega NING see peaks sind just 10x ettevaatlikumaks tegema oma asjades.
Kui sa nii lihtsas asjas nagu clienti vahetuses juba eksid, siis teistest eksimistest ei tasu ju rääkidagi?
Karl ignoreerib sind põhjusega, sa tead seda.
Meeskond on su vastu puhtalt seetõttu, et ei ole mingit soovi sinuga rohkem tegeleda ja enamusele on lihtsam, kui ei peagi sinuga tegelema ja kompromisse leidma, sest lõppude lõpuks sa kasutad neid ikka ära ja su vastuseks on see, et sa kogemata.
Need vähesed, kes siin kommuunis sinu poolt veel on, neile oled sa suutnud mingisugust head külge endast näidata, tegelikkuses vajad neid üksikuid hääli enda kasuks.
Lõpetuseks.
Sa väidad
''Oma apsaka pärast olen banned kuigi see juhtus 100% nii nagu rääkisin ning tunnistajaid palju.''
Kutsu oma tunnistajad siia rääkima.
Teema algas sellega, et gold_artur'iga eraldi serveris PVP harjutamine.
I hope im not wrong.
Aga see on tunnistaja mitte tunnistajad.
Kes siinses loos veel rolli mängib?
Ja ''100% nii nagu rääkisin''.
Enam kui kindel, et su lugu on väljamõeldud. Kui sa PEAD rõhutama, et su lugu on 100% tõde, siis ilmselgelt see pole 100% tõde ja seal on killuke või isegi suur hunnik valesi.Ilmselgelt selle pika teksti puhul võib juba paika panna mu seisukoha.
VASTU.