Unban | rukkis8
-
@Horizon tore, et argumenteerisid minu avaldust ning püüan sulle ka nüüd põhjalikult vastata.
Kas ma olen midagi maininud, et mind peaks pidama nagu mängijat keda pole kunagi karistatud kuna ma olen käitunud Kännuka uue kuue ajal viisakalt ning olen ennast üleval korralikult pidanud? Ma olin kursis ja mu eelneva Unban teema all ka Karli poolt sõnum, et kui mingi reegli rikkumine veel on siis karistus läheb uuesti peale, just selle väitega ma püüan teile selgitada, et see oli apsakas ning ma olin väga ettevaatlik aga väike eemalkäik muutis olukorda.
Ma tean, et Karl ignoreerib ning põhjusega ja tal on selleks täielik õigus aga ta oleks võinud mind koheselt ära kuulata, ma oleks vahetanud clienti ja kõik.
Meeskond on mu vastu see tõttu, et koguaeg tuletakse minu asju meelde, ma arvan, et uuemad meeskonnaliikmed ei teaks kellega tegu kui keegi meeskonnast ei tuletaks koguaeg seda meelde kui ma tagasi tulen. Ma arvan seda, et meeskond võiks lõpetada minuga lihtsalt tegevuse siis kui ma saan Unban, niigi olen permanent mute ning see hoiab mind väga palju tagasi. Miks ma peaks oma võimalusele meelega Ei ütlema, pean silmas viimast võimalust mis kaasnes mulle permanent mutega.
Siin kommuunis on tegelikult rohkem minu poolt inimesi kui arvata oskate, pooled mängijaid ma julgen oletada, et ei teagi mind ning ma ei esitle mitte kellegile ennast teistsugusena vaid nemad näevad lihtsalt mind nii nagu nemad tahavad, olgu need siis vanad tiimiliikmed kuskil või üleüldse vanad tuttavad kuskilt mujalt serverist. Mind usuvad kõik kes teavad, et ma ei rikuks oma viimast võimalust ära siin kommuunis, tooksin näiteks gold_artur, AronEst, Ecion, ImNotzu - need 4 on põhilised kes mind teavad kõige rohkem siin serveris kuna nendega ka mujal serverites aega veedetud. -
Sa räägid oma eelnevale jutule veidi vastu.
Sa oled maininud, et uutes versioonides ehk siis 4.0 ja 1.15 - sind pole karistatud ning oled hoidnud end hästi üleval.
See ei tähenda ju, et vanad rikkumised kaoks või keegi neid enam ei torgiks.
Torkimine toimub põhjusega, et näha kas lased end sellest häirida. Kui jah, siis sa pole veel vaimselt edasi arenenud, ehk siis need vead on lihtsad tulema. SEEGA sa ei saa väita, et oled muutunud.
''ma olin väga ettevaatlik''
NO ei olnud ju, kui lasid sellise apsaka sisse. PALUN teadvusta endale olukorda, milles sa oled. Milleks üleüldse nende hack clientidega jamada, mida see juurde annab? See ei tee sind paremaks, kui sa harjutad omaette hackidega ja siis tuled 'hackideta' meile mängima.
Endiselt ei mõista, kus kohast tulevad sinu statistilised andmed, et sul on suur poolehoid mängijaskonna poolt.
Pidev häda ja kurtmine sinu suunas.
''Mind usuvad kõik kes teavad, et ma ei rikuks oma viimast võimalust ära siin kommuunis.''
Kas nad uskusid ka neid eelnevaid ''viimaseid'' võimalusi, mida Kännukas meeskond sulle andnud oli? Ja mida sa huljalt ära olid kasutanud ja taaskord anunud unbani uue viimase jaoks?
Selline väide ei saa vett pidama jääda, kui su minevik on vigu täis.
Mida ma öelda üritan on see, et su senine tekst on olnud võrdlemisi sisutühi ning ma üritan juba ma ei tea mitmendat korda su silmi avada su enda suhtes, aga sa oled enda lollusest ja arrogantsusest nii täis söönud ja ei mõista oma vigu.
Olgem ausad.
Kui sul on oma ''sõpradega'' teisi servereid, kus mängida, siis palun tee seda? -
@Horizon ma olen oma vigadest aru saanud ning ma olen saanud võimalusi aga ma olen neid rikkunud, ju siis on olnud põhjuseid mis mulle ei meeldi ning seetõttu olen varasemalt sooritanud reeglite vastu seismist.
Kännukas olen ma mänginud üle 5. aasta, kuigi mitte aktiivselt kuna vahel on olnud pause aga 2014. aasta ma siia tulin ja põhjuseks siis mängimiseks on : tuttavad, factionsi ajad jms millest ma ei suuda loobuda kui mängin minecrafti, miks ma peaksin minema teise serveri kus on mulle kõik võõras?
Saan aru, et meeskonnale olen olnud rohkem siin peavaluna viimased aastad aga ju siis on need viimased aastad mind siin Kännukas viibides muutnud mingis suunas mingis mõttes, sest ausalt öeldes alguses ei olnud ma selline, need reeglite rikkumised hakkasid siis kui vahetus välja tervelt Kännuka meeskond minu mõttes ehk siis tulid serverit korras hoidma ja juhtima uued inimesed. Mäletan GirlyPanda tulekut, me hakkasime kohe suhtlema, peale seda tuli Karl ja peale Karli hakkasid tulema vähe karmimad vennad siia ning asi läks minul lappesse kuna enam ei olnud tegelasi kes andsid alla minu pärast.
Sind ma mäletan ka Impeeriumist ja kuidas sa selgitaksid seda, et teistes serverites ei ole selliseid probleeme kui ainult siin. See server on lihtsalt minu jaoks olnud üks suurimaid ja mitmekülgsemaid eesti ajaloos ning seetõttu on siin alati hea mängida aga mida mina ei saa kahjuks teha kuna on meeskonnaliikmeid kes ei unusta minu tegusi, saan aru, et nendest on võimatu mööda vaadata ja mulle on raske uusi võimalusi anda aga tänu millele ma olen neid võimalusi enda pärast ära lasknud? Mitmeid kuna kellegile vist ei meeldiks kui tuletatakse koguaeg vanu teemasi meelde mis minevikus kuigi jäävad meelde ikka.E: Ma ei suutnud ennast n.ö taltsutada ja endale mõistvaks teha, et keegi uus tuleb kes on minu arust teiste vastu kuri jms ja hakkavad n.ö mind siit välja sööma.
-
@Hwunz ütles Unban | rukkis8:
E: Ma ei suutnud ennast n.ö taltsutada ja endale mõistvaks teha, et keegi uus tuleb kes on minu arust teiste vastu kuri jms ja hakkavad n.ö mind siit välja sööma.
Ära räägi sellisest asjast minevikuvormis, esimene kord kui meie Preestritega enda factioni kokku panime ning teid nn "välja sööma" hakkasime, muutusid sa täiesti sobimatuks antud kommuunile, enamus asjad pole kindlasti veel väljagi tulnud ning ei tule ka. Ja teistkorda, mil siia tulime, oligi esialgne ning ainuke põhjus naasmiseks sind uuesti proovile panna mille tõttu läks kõik täpselt sama rada pidi.
Reket pole muutunud ega muutu ka.
unbani VASTU. -
Hiilib karistusest kõrvale ka veel, lukku. Unbani ei tule.