Unban misu/Salajane [KARLPRO123 VAATA OLE HEA]
-
ee idk ei leidnud formaati mida copyda so
Karistaja karlpro123
põhjus Hackimine
unban taotlemise põhjus false ban põhineb discordi jutu põhjal millele pole te proofi leidnud mõlema prottidel ei eksisteeri ka suures koguses spawnereid vaadake üle kui soovi
nii alustan ss
Saime banni kuna mina(Salajane) rääkisin discordis sõbraga lambist et nn hackin kännukas xrayin jne tooks fakti et serveril peaks antixray peal olema nq kõik väitnud kellelt küsinud seega nq aju ei võta mis moodi me hackisime ss kahjuks pole me ka proofi kumbki saanud karlpro lükkas meile ka discist blocki küsisin aldiga hiljem miks "ma ei taha sõimata saada" me pole sind lampi sõimama hakanud alles ss kui raha eemaldasid meilt ja ss sõimasime aind sind
sooviksime kas konkreetset proofi videot/pilt et hackisime v ss unban prolly see teema saab igno/lükatakse lampi lukku sest noh kännukas on siuksed reeglid
aitäh tähelepanu eest -
-
Karl ei suuda ja ei taha probleemidega tegeleda, nahhui on vaja sellist venda hoida kui ta mitte munnigi ei tee?
-
Aga miks sa kysid unbanni kui sa hackisid?
-
küsiksin siis siit teiselt poolt, et kuidas mina midagi ei tee kui see kõik kännukas 3.0 on minu poolt püsti pandud, v.a mõned Timo asjad nagu sms ja creativecontrol jne, aga enamik pluginaid minu seadistatud
-
@16115 tsau rauno
-
@McRonalds rauno nimi oli 15025 bitch
-
@16115 tsau velle
-
@16115 minu paha, ma teadsin et 15025 oli. su nimi oli väga sarnane lihtsalt
-
@McRonalds no problem m8
-
@SaIajane olen sellest teadlik, kõik mu kaebused on ignotud :')
-
@SaIajane nad ei bänni ilmaasjata kus tead äkki hackisid ei mäleta....
-
@SaIajane Been there, bud Ära unusta ka seda kuidas mu kaebus lihtsalt ära kustutati
-
Just me or there was more replies here that got deleted?
// edit vale teema -
mdea läheb hullemaks ja hullemaks nagu kas unbannite või ei kui vastate ss pange lukku
-
@McRonalds imo sinu teema sai vastatud ja lukustatud?
Aga salajase kohta nii palju, et sind ei unbannita põhjusega, et sa ei oska käituda ja sa tead seda väga hästi. -
@Skuppii ütles Unban misu/Salajane [KARLPRO123 VAATA OLE HEA]:
@McRonalds imo sinu teema sai vastatud ja lukustatud?
Ei. Kaebusi ei panda lukku põhjusega "aegunud" ning mitte ükski isik sealt ei saanud karistada.
-
@SaIajane "innocent until proven guilty" idee ei tööta kännukas, siin on rohkem nagu "guilty until proven innocent", mis kahjuks kehtib ka minu puhul.
-
iga päev tuleb mitmeid kümneid banne, see oleks liigselt ajakulukas ja lihtsalt tüütu
-
@Eutanaasia , see tõesti on ju tüütu. Keegi kasutab x-rayd siis vaja filmida, et kasutas. Seda ei saa alati ka koheselt teha. Chatis keegi rikub reegleid, siis tee ka pilt ja hoia alles juhuks kui keegi haukuma hakkab, et miks talle ban/mute pandi. Meeskonnal ei ole seda kohustust ja ma arvan, et ka ei peaks olema. Liiga ajakulukas. Vabatahtlik võib olla, aga mitte kohustuslik.