cryingout valvuriks!
-
Teie mängusisene kasutajanimi: cryingout
Kontakt: Immu#4985
Vanus: 14
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul: Olen olnud kunagi umbes aasta või nii tagasi ühes serveris (mis on nüüdseks suletud) abistajast kuni administraatorini, vahepeal ka ehitaja. Sellega kaasnes mul arvestada teiste meeskonna liikmetega, ning vajalikke käskude teadmine. Natuke on need käsud küll udused, kuigi neid saab alati meelde tuletada.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris: Tavaliselt ma hetkel farmin XP-d aga kui ma seda ei tee, siis ma kas kirjutan ja jälgin kirjakasti, ehitan oma tiimi küla, niisama jooksen ringi või siis kaevandan ja teenin raha.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti: Hetkel pole midagi väga halba näinud, muidugi peale reeglite rikkumise. Mingitest mänguvigadest pole ma kuulnud.
Positiivsed & negatiivsed küljed:
POSITIIVSED:
Oskan hoida oma närvi enda sees.
Käitun sõbralikult.
Oskan käitud teatud olukorras õieti.
Mängin serveris reeglite kohaselt.NEGATIIVSED:
Võin vahepeal kogematta midagi valesti teha.
Vahepeal olen natuke pikkade juhtmetega.
Vahepeal võin võtta kritiseerimist liiga tõsiselt.
Kui ma kõrvaliste asjadega tegelen (ehitamisega, farmimisega jne) võib vahepeal kirjakast ununeda, ning ei ole kursis mis toimub. Kuigi see pole väga tihti.Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Kunagi üsna ammu umbes kuskil poolteist aastat tagasi, igavese banniga. Kuigi ma olen ammu unbanned sellest, ning samuti ka oma vigadest õppinud ja ei korda seda.
Lisainfo: Olen mänginud kännukat tegelikult üsna kaua mitme erineva nime all. Üsna kaua all ma mõtlen mitu aastat, ning nende aastate jooksul olen ma olnud vahepeal päris ebaaktiivne, kuigi nüüd viimase kuu jooksul olen ma päris palju mängima hakanud. Alguses mängisin ma skyblocki, ning kui survival lahti tuli hakkasin seal päris palju mängima. Hetkel käin ma seal igapäev sees, ning mängin vähemalt üle tunni kindlasti, vahepeal isegi umbes 3-4 tundi. Saan ka kõigiga üsna hästi läbi, enamus meeskonna liikmetega, ning tavamängijatega. Olen alati valmis aitama, ning hoian chatil enamus ajast silma peal, kuigi nagu ma eelnevalt mainisin, siis vahepeal kui ma kõrvaliste asjadega tegelen ununeb chat ära.
Jään ootama kõiki teie vastuseid
-cryingout -
Vastu! Eelmise kandideeringu ajal käitusid väga ebaviisakalt.
-
@V2gaP6nev minuteada oli ainult 1 ebakorralik tegevus mis oli kezpele msg, ning olen aru saanud, et tegin valesti aga reeglite rikkumist pole mul olnud ega ei olnud.
-
Poolt!
-
@Kipto Tänan
-
enam ei saa kandideerida ju vms aga muidu poolt
-
@Teletups Ma ei tea aga mingi 4 inimest on kandideerinud pärast esimest, nii et andsin ka proovi. Aga aitäh
-
Eh kui käitumine muutub siis oleks parem, Poolt!
-
k poolt
-
poolt suht norm vana'
-
@Kezpe Saab tehtud! Tänan!
-
@rutledge19 Tänud!
-
@karkzz Tänan!
-
POOLT. Ma rikkam kui cryingout
Coca cola on maitsev
-
@TheDavidEst Tänan!
-
Poolt, isik on ennast muutnud ja on korralik.
-
Poolt, edu.
-
@_S4ucy_ Tänud!
-
@egertike10 Tänan!
-
Muutsin vastu!