UnBanni avaldus
-
Sinu nime: koroona, Ebola (avaldus vendade eest)(enda nimi gripp / SokolaadistJanes)
Blokeeringu põhjust: Ebasobilik nimi
Karistaja nimi: V2gaPõnev
Miks soovid unbani saada:
Me kasutasime viiruste nimesid kasjutaja nimedena ja mängisime serveris pea nädal aega ilma et probleeme oleks tekkinud. Siis aga üks päev tuli üks veteran ja ütles et koroona ja Ebola ei sobi ja muutke nimed ära. Vaidluse käigus sai välja toodud et nimed ei ole sobivad kuna tegemist on haigustega mis on põhjustanud surmasid. Kuid kasutaja nimega gripp(mina) ei tahetud bannida, kuigi see haigus on põhjustanud palju rohkem surmasid.
Miks ei kickitud varem ebasobivate nimede eest?(me olime chattis keskmiselt aktiivsed) ja miks ei bannitud gripp(minu kasutaja) i ?
Sooviks palun unbanni neile kasutajatele või banni ka gripp ile.Lisa:
Neile kasutajatele jäi peale meie mängusisene raha, kas seda on võimalik tagasi saada? (tegelik avalduse põhjus) -
Lahe, ei saa
-
Te saite 20+ minutit asju üle anda, veidikene oli ikka oma süü, et raha ei andnud?
-
Kui V2gaP6nev bannis siis ei saa midagi öelda, parim abistaja! Plaksutage käsi parem ja laske lihtsalt teise serveri poole jooksu kus on türannia asemel demokraatia.
-
@Azoqz Mul oli luba olemas, mida sa tuled siia ka ülbitsema?