Warp avaldus
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Kummikomm420
Warpi nimetus: CEpood
Server, kuhu warpi soovitakse: Survival
Mis on warpis huvitavat: Warpis asub pood, kus on müügil suur hulk erinevaid custom enchante, ehk ce-si. Minu teadmiste järgi esimene sellist tüüpi pood serveris, ning ka arusaadava põhjusega, igasse chesti saab panna vaid ühe ce, kuna kõik ce-d on erinevad nii oma nimetuse kui ka Õnnestumisvõimaluse-ja Purunemisvõimaluse % poolest. Võtsin aga selle projekti ette ning ehitasin võrdlemisi suure poe, kuhu mahub palju ce-si, ning hakkan poega väga aktiivselt tegelema, üritan 1-2 korda päevas müüdud ce-de sildid uutega asendada. Olukorda, et ce-d otsa saavad ei tohiks tekkida, kuna olen juba hetkel valmis varunud rohkem ce-si kui poes müügil on ja muretsen neid ka aktiivselt juurde. Lisaks saab veel poest osta ka teisi ce-dega seotud itemeid. Hinnad olen vähemalt enda arust teinud nii ausad, kui võimalik. Oskasin hindu hästi määrata kuna olin ce-si enne pikkalt /ah kaudu müünud ja vaatasin müüdud raamatute hindu.
Soovitud ikoon warpile, mida näeb /warp käsklusega: Book
Pildid (vähemalt 3):, ülejäänud pildid panen teema alla, millegi pärast ei lase siia hetkel rohkem panna.
Koordinaadid (täpne plokk, kuhu warp pannakse) XYZ: -5377, 73, 7468 -
Vabandan, et kolmandat pilti ei ole, ei lase panna mingist faili suurusest suuremat pilti, ning ülejäänud 3 pilti on suuremad sellest määratud suurusest. Nendest kahest peaks sellegipoolest tervest poest hea ülevaate saama. -
Overpriceid nvn tahtsid myya mulle 8% ce 25kga
-
Poolt
-
@TheDavidEst Ei mäleta mis ce-ga tegu oli ning, mis peamine, sellel ajal kui sina viimane kord unban olid, ei teadnud ka veel midagi hindadest. Mäletan vaid seda, kuidas sina mulle ce hindade kohta valetasid ja mult selle abil odavalt ce-si said...
-
Odavalt? Sa tahtsid mulle Blast I myya 150kga
-
@TheDavidEst Ütlesin et ei tundnud siis hindasid, reaalselt ostnud midagi kallimalt kui peaks sa minult pole. Praegu on blast 1 nöiteks 50kga müügis. Selle eest valetasid ce-de hindu odavamaks ja ostsid need minult ära. Üks näide on Obsidianshield I 5000-ga, mina olin uus mängija serveris, sinu onlinetime oli kordades suurem seega uskusin sinu öeldud hindasid.
-
Poolt + @TheDavidEst Nahujj sa virised iga asja juures
-
Kes sulle putru pakkus blueball
-
Kollane ball
-
Warp lisatud. Lukku & arhiivi.