Unban
-
Sinu nime: MaVihkanKukkesi
Blokeeringu põhjust: Ma panin silte ja kirjutasin sinna roppusi ja ma ei teadnud et seda teha võin ja trollamine? Enda arust pole trollinud seal servus mitte kunagi olen tahtnud lihtsalt lõbusat aega veeta serveris ja asi ants.
Karistaja nime: Skheaa võimidagi sellist
Miks soovid unbani saada: Sest ma ei trollinud ma lihtsalt mängisin veita lolli too päev ja need sildid polnud nii ropud et saada 4 päeva pole normaalne minu arust. -
Vastu, avaldus pole isegi siiras, näha on ülbamist ning sa ei tunnista oma viga
-
Kuidas see ülbe on?
See et sa mingi lambise teksti pärast nutma hakkad pole minu asi.
Ja ära käi siin websitel lihtsalt nutmas ja targutamas.
Ja mis mõttes pole siiras? Vaata mõndasi teisi postitusi ja siis tule nutma. -
Siltidel oli kohe kindlasti roppusi, pealegi ajasid Sa seda kellegi teise süüks ja valetasid, et Sina neid ei teinud sinna.
"Ma lihtsalt mängisin veita lolli" kas see pole mitte trollimine?
Ülbust on näha su vastuses Karu123 kommentaarile. -
No esiteks teil pole proofi kas ühe sildi kirjutas 1 teine inimene või mina, ja teiseks mis nendel sitlidel kirjas siis oli? Ja kas sa ei saaaks vihaseks kui sa näed veits vaeva enda taotlusega ja siis 1 inimene tuleb seletama ja nutma? Ei kannata.
-
Bannides peab proof olema ju?
-
@karkzz
Tahaks näha seda -
Vastu!
-
Kahjuks/õnneks saame järgi vaadata kes on sildid maha pannud ning tuleb meil teade, kui keegi seda teeb ja see näitab samal ajal ka sildi sisu.
Pildid võin ma lisada, kui tuleb keegi kõrgem sisse, kellel on tppos käsklus. -
@Estlike
Ootan neid pilte ja zoomi ilusti sisse ka et kõik näeksid ja et seal oleks nimi peal kes pani need maha -
Vastu, liiga vähe aktiivsust. Mängi veel natuke.
-
Oli ka silt, kus ajasid seda teise mängija kaela, kelle kasutajanimi on "Segane".
-
@Estlike
Kus proof on et ma ajasin segase kaela? ja mis seal sildi peal on? -
vastu
-
Vastuuuuuu
-
proof olemas so kõik õige
-
Ban õigustatud, unbanni ei tule. Lukku