Kaebus Ruxxz
-
Kaebaja : TheDavidEst
Kaebatav : Ruxxz
Põhjus : Ban meeskonna otsus
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? : Nägin chatis, et Ruxxz lihtsalt vahetab teistel nimesi jne... siis ma ütlesin talle msg kaudu, et Miks sa kiusad teda? ma läksin umbes 30min pärast offlinei ja kui proovisin serveriga taas liituda olin banned (Meeskonna otsus) Tunnistan, et ütlesin talle ajuväät aga see pole isegi halb asi kui sa ei tea mis see on sooviks unbanni kuna ma pole midagi suikest kyll ära teeninud.
Lisainfo (pildid tõestus) https://prntscr.com/s12t4u (teised pildid küsige Ruxxzilt) -
Ära tõusnud Ruxxy mis teha
-
Kännukas kõik adminid hakkavad kohe toxicuks ausalt öeldes vnh s4ucy ja vanapoiss olid normimad
-
"Tunnistan, et ütlesin talle ajuväät aga see pole isegi halb asi kui sa ei tea mis see on" - sellist sõna guugeldadest pole isegi olemas, kuid sarnane sõna on ajuvähk, mis on vägagi solvav sõna.
-
Ma saatsin need meeskonna chati tegin vote, et kas bannida thedavidest ära. Kõik olid minu mäletamise mööda poolt.
-
Kindlasti mõtlesin ajuvähk mhm
-
Ja thedavid kui sa aru ei saanud, siis kriss võttis ise ka seda kui nalja
-
ma teadsin?
-
Ma saan aru jah, et te arvate, et ma ütlesin talle nüüd ajuvähk? tegelikult ma isegi ei mõtlenud selle "ajuvähk" sõna pealegi, et teda solvata
-
Aga sa ei arva, et sellel võis olla ka muu reason peala selle " Solvamise " ?
-
Meeskonna otsus? imelik, et ainult mina saan suikseid banne ja mutesi
-
Mõni veel saand
-
Still "Meeskonna otsus" on väga lambine kuna ma pole midagi nii halba ka teinud
-
sa oled kuri
-
Ah?
-
ostan unban