Unban avaldus
-
Mängijanimi : TheDavidEst
Blokeeringu põhjus : Meeskonna otsus
Blokeerija nimi : Ruxxz
Miks peaksime su unbannima? : Saan aru, et ma solvasin vnii ja sain valesti aru mis toimus sellel hetkel chatis kui ma sain teada , et seda mõeldi naljaga siis olin juba banned. Sain täiesti aru mis ma valesti tegin andke mulle viimane võimalus. -
Sulle on antud võimalusi.
-
KarlPro123 on tõesti aga see on viimane luban sulle.
-
Ma just vaatasin arhiivist palju "viimaseid lubadusi" sul on enne ka olnud... Neid ikka oli
-
Võimalik, See jääbgi viimaseks kui saab üldse.
-
Andke siis sellel mehele viimane võimalus.
-
@DarkCraft122
Pigem mitte imo. Ei tundu, et ta oleks seda väärt kui nii mitu korda juba lubanud, et viimane kord, mina ise annaksin max 2 võimalust. -
@Liskah_ See oled sina sa võiks näha ka natukene helkemalt poolt . see on suht nuker kui ütled "ajuväät" ss mingi pannakse perma see pole isegi solvank.
-
@DarkCraft122
Andsin enda arvamusest teada muideks, mitte ütlesin, et ei ärge andke talle uut võimalust -
@Liskah_ Minu viga ss lugesin valesti ega hommikul ongi suht raske midagi mõelda ;D
-
@DarkCraft122
All good
Ma pole magamagi jõudnud -
@Liskah_ Okei okei
-
Mina küll sulle valvuri ranki ka ei annaks @Liskah_
-
@TheDavidEst
No ega sa ei peagi andma elusees mulle Valvuri ranki, keegi ei sunni -
Kui see jääb viimaseks korraks ja sa tõesti muudad end, siis poolt. Kui sa nädala jooksul uuesti lollitama hakkad, siis rohkem mina ka vastu ei tule.
-
@karu123 .
Olen samal meelelel -
Aitäh! @karu123 Olen ennast muutnud.
-
Sina ja ennast muutnud või?
Kaks päeva tagasi mölisesid ja sõimasid nii, et vähe ei olnud ja nii peaaegu igapäevaselt. Su käitumine ei sobi ilmselgelt kuhugi. -
Unban ei tule. Lukku j arhiivi.