Kaebus Ruxxz
-
IP Ban ei saa unban osta
tarkpea -
@TheDavidEst See ei ole ip-ban
-
@TheDavidEst sa oled amatöör misu ja minu kõrval aga naljakas ban sul
-
contekstist välja võetud asi ja minu mäletamist mööda meeskonnal/juhtkonnal pidi olema külm närv kui inimene ütleb meeskonnale/juhtlonnale isegi ajuvähk siis saadi mute mitte perma banne (minu ja misuga on erandeid me vanad "kaabakad" ma isegi tajun miks meil siuksed karistused iga kord unban saand ss lõpuks oleme leidnud teie arust buggi ja seda kasutanud eriti ei vaidle vastu ka 99% ajast olemegi kasutanud bugge aga viimane kord oli meeskonna poolse veaga et silte poest ei eemaldanud ja me leidsime raha teenimise viisi) aga jah have fun ma tómban nahka nüüd paariks kuuks jälle
Edu!
-
@Ruxxz kuna siin mingi hull demokraatia siis ma ei saa kasutada neid sõnu mida tahan.
Aga kui kõrgel sa oled üldse, et sina mingeid polle teed, vaadake ennast Adminid, ei talu kriitikat, väiksed lumehelbed ja kohe poll kui miski ei sobi, külmnärv puudub nagu oskus arusaada millegist normaalsest. -
Davidi ego on suurem kui ta iq, leaked
-
)
-
On ju tegelt, full debiilsus need meeskonnapollid, sama hea mängija teeb polli kus 50 poolt, et Ruxxz demote
-
Nagu sain mute sama põhjuse eest pms
-
@V2gaP6nev Ego? Minuarust sina kartsid endis ilma god modeita olla, tapsid dragonit god modeiga.
-
Ega see on full absurdne tegelikuses ja näha kuidas meeskond valetab PMides, et mingeid polle pole olnud siis nagu jääb mulje kas üldse midagi uskuda ja näen, et meeskonnal õigus teha ükskõik kelle kohta poll millist debiilsust ei kohta kuskil serveris.
-
@Azoqz kui oli laiemas ringis poll, ei sobinud, nüüd on meeskonnasisene poll, ka ei sobi, mitte miski teile ei sobi
-
See on päris loll kui mingi saad banni lambise polli pärast.
-
See oli kõikide meeskonnaliikmete hääletus kas pärast järgnenud rikkumisi peaks mängijat karistama.
-
See on reason w mis ma tegin sain meeskonna otsuse?
-
Teeme mängijatepoolse polli? bannime Ruxxzi ära?
-
Hääletus oli, et kas anda sulle veel võimalusi arvestades palju sa reegleid rikkunud oled või ei. Otsus oli, et rohkem võimalusi ei saa seega ban.
See ei olnud mingi lambine või vihast tehtud, vaid et kaua veel jokutada inimestega kes reaalselt on korduvalt olnud perma banned ja pole oma käitumist muutnud.
Unban ei tule. Lukku ja arhiivi.