kaebus
-
Kaebaja: Kuiu
Kaebatav: Yhou
Põhjus: Xray faaction baas
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? Kasutas abistavaid programme
Lisainfo (pildid, tõestus): Pole pikemat aega sees olnud. pole reaalne et vend laseb täiesti suvalises kohas sirgelt alla (mitte isegi mõnele tuntud y-le) ja leiab täpselt minu baasi (pole borderi ega spawni ligidal, pole ühtegi märki mis viitaks et ma seal olnud (Va nüüd kuis üles kaevasin)). Leidis ka minu secret vaulti ning secret vaulti secret vaulti (Ilma et oleks pidanud kaevama või avama teisi trap doore). Baasist endast pole kahju sest ise nagunii ei mängi. Kattis mulla ja stoniga enda tuldud tee ja proovis nii palju kui võimalik peita et täpselt sirgelt alla tuldud. Pole kordagi kedagi sinna tpnud, pole ka teisi kes teaks sellest baasist. -
@kuiu
Proof? -
Võimalused on, et ta kaevas sirgelt alla siis, kui märkas, et kellegi "ala" on tema teele jäänud, kui ta leidis Su secret vaultid ilma lõhkumata või avamata siis järelikult polnud need piisavalt hästi peidetud, dirti ja stone'i pani tagasi, sest tahtis välja saada, sest lennata ju ei saa. (V.a elytraga ilmselgelt)
Kuid ilma tõestuseta ei ole nii või naa midagi teha. -
sa lihtsalt mad et ta su base ära raidis
-
Yhou kasutab abistavaid programme jah
-
Lõpuks otsustati ka kaebus teha isiku vastu, päevad mil mina veel Kännukas mängida sain rikkus samuti Yhou reegleid ja neid rikkunud ka varasemalt, ei usu, et nende teammate Kezpe sellest teadlik polnud, lisaks isik kasutas ära /Warp kaevandus spawnpointist combat buggi.
-
@Azoqz mhm ta kasutas tracere kui ma temaga skypvps olin
-
Ta kasutas minu peal killaurat.
-
Kuidas xrayda kui xray prot on peal
-
ok
-
jah