Yame valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: Yame
Kontakt (vajalik discordi olemasolu):Taarajumal#7611
Vanus (vähemalt 13): Ei oska sellele küsimusele vastataKogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi):Ei oska midagi teha. Olen kogenud kärulükkaja, Olen olnud mcdonaldsi's teenidaja, kuid mind vallandati, sest varastasin nende magus-hapu kastmeid.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused):Afkides pappi kokku ajada, maailmaparandajaid sõimata.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Skyblockis on Pohia bal top #1, ning mina olen ainult baltop #5.
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivne: Olen murutraktoriga jube kiire, suudan 3 20 nagitsaliseid karpe minutiga alla kugistada.
Negatiivsed: Sõiman maailmaparandajaid liiga palju (peaks positiivne olema), Vihkan karusid.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ei oska sellele küsimusele vastata
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Ei oska sellele küsimusele vastata
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ei oska sellele küsimusele vastataKõik kes on poolt saavad skyblockis 2k.
-
poolt, farmib alati mu netherwarti ära
-
poolt. ma vihkan ka karusid
-
me kõik vihkame karusid..
-
Troll postitus, lukku & arhiivi.