rompsik6 Valvuriks
-
Teie mängusisene kasutajanimi: rompsik6
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): Discord jLeaN#7682
Vanus (vähemalt 13): Kohe saan 17
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): Noore kodanikuna leidsin ennast mitmete serverite meeskondades olevalt kas moderaatori, abistaja või kellegi muuna, serverite nimesi ausalt ei mäleta aga suht paljudes olin. Olen hea suhtleja ja saan põhimõtteliselt kõigiga läbi kui nad on mõistlikud Oskan kõiki commande tänu kogu lapsepõlve minecraftis veetmisele.
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): Grindin baltop1 (ei tule hetkel välja nii hästi kui võiks), ehitan kaevandan jne. Jälgin ka chatti ja suhtlen inimestega.
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): Hetkel pole midagi erilist silma jäänud mida võiks muuta, vb gm1 survivali tagasi lisada et oleks kergem ehitada
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): Positiivsena pakuksin välja selle, et olen hea suhtleja ja hindan probleeme võrdselt (ei võta kellegi poolt). Negatiivsena selle, et võin vahel liiga mugavalt suhtlema hakata ja kasutada mõnda halba sõna (mitte midagi solvavat vaid nagu slängis lause lisana, mitte kellegi poole pole see suunatud), vahel võin ka veidi ebaaktiivne olla kuid plaanin rohkem aktiivsem olla.
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud: Ja
Kui vastate jaatavalt, siis miks: Bugisin cosmic ranke ja raha koos klassivennaga kuna olin 14 või midagi sellist ja läksin kohe elevile, kui leidsin bugi. Lõpuks aitasin GirlyPandal veel mitu bugi leida ning need parandada. Karistus sai ausalt ära kantud. Eelmine nädal sain mute ka kuna rääkisime sõbraga ebaviisakate sõnadega ja teatud moderaatorile see ei meeldinud.
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Proovin olla nii aktiivne kui saan, nädalapäevadel arvan, et 1-3h päevas, karantiini ajal rohkem. Nädalavahetusteti kui olen kodus, siis 4h+ ikka.Kallid
-
Vastu.
Discord näitab ette, missugune Sa tegelikult oled.
Selle reseti ajal esimest korda MC serveriga liitusid, hakkasid lambist ärplema ja mölisema.
Pealegi, ei ole Su sõnavara sobiv meeskonnaliikmele.
Ning võibolla on asi minus, aga ma olen vähemalt aastaaega siin kommuunis aktiivselt tegutsenud ja Sinu nime pole kordagi näinud. -
mis tähendab "mu discord näitab milline tegelikult olen"? ma olen siin kommuunis 4a pausidega olnud ning ei ole sind kordagi nainud tho
-
@rompsik6 Sa ise liitusid alles paar päeva tagasi ja pole siin üldse aega veetnud. Lisaks oled massiivselt reegleid rikkunud oma minevikus.
-
vastu kuna valetamine ei ole hea meeskonnaliikme tunnus
-
Vastu, olen ise pidanud teda hiljuti karistama.
-
Ei võta vastu. Lukku & arhiivi.