Unban Panzaii
-
Tere!
Nimeks Panzaii
Sain banni X-Ray eest
Bannija oli Scooby
Sooviks näha mille alusel hetkel x-ray eest banni sain? Pole isiklikult üle 2a hacke arvutisse isegi tõmmanud. -
@Panzaii ütles Unban Panzaii:
Tere!
Nimeks Panzaii
Sain banni X-Ray eest
Bannija oli Scooby
Sooviks näha mille alusel hetkel x-ray eest banni sain? Pole isiklikult üle 2a hacke arvutisse isegi tõmmanud.Ei tundu olevad just tavaline käik (esmalt mineshafti ja siis sealt otse spawnerini), las ülejäänud meeskonnast otsustavad.
-
Alustame siis otsast peale.
- Ma ei kaeva kunagi nii alla, kui ma lähen alla siis lähengi otse alla
- Mul on cosmic, ma ei kasuta maha pandud workbenche + ma polegi see map pannud kordagi workbenchi ega ahju maha ( seda saab kontrollida serveri sees olles optionsite kaudu placed blocks vms)
- Kui mul on x-ray siis miks ma peaksin torche kasutama
- Palun kontrollida kas tegemist ikka minuga
- Tervitades Panzaii
-
- Seal 2. pildil pole isegi mina? Mis värk nende 2 diamond rüüs vennaga on?
- Banni saamise hetkel kaevasin otse tunnelit enda claimi ligidal.
-
@Panzaii ütles Unban Panzaii:
- Seal 2. pildil pole isegi mina? Mis värk nende 2 diamond rüüs vennaga on?
- Banni saamise hetkel kaevasin otse tunnelit enda claimi ligidal.
/co i ei tohiks valetada?
-
By fact ma ei ole sellist tunnelit kaevandanud. Also miks ma peaksin spawnerini kaevama vähem kui tund aega peale wipe ( oletan selle 48h ago järgi), kui mul polnud isegi midagi silk touchi ligidast olemas?
-
Mida teeb siis sinu nimi seal?
-
Something suspicious here... @Panzaii Sa ütlesid, et need mõlemad pole sinu pildid, kuid sa kirjutasid, et kui mul on x-ray siis miks ma peaks tõrvikuid kasutama... Clearly sa nägid et pildil olid tõrvikud...
-
Hmm... Veeery suspicious...
-
Tõrvikud pani primka ja veel keegi täna
-
Nime kohta ei oska öelda aga kindlasti 48h tagasi ei tegelenud ma spawnerite otsimisega vaid üritasime oma clani ja ally-dega hoopis endi saada kus toimus ka umbes samal ajal 3 clani vaheline kaklus kohe peale dragoni tapmist. Tbh tunnen et mind üritatakse süüdi lavastada hetkel v unbanni välja petta sest see on suht ajuvaba. Sorry et kirjavahemärke ei kasuta aga suht tilter olukord.
-
@Panzaii Seda võib tõestada umbes 9 inimest ja isegi mu ema
-
Co i tõestab midagi muud hetkel.
-
Võite minna endi ja vaadata sealt lõhutud blocke?
-
Mina arvan nii palju, et Panzaii on tubli poisike ja teised meeskonnaliikmed on väiksed türapead
-
Vastu, kannatad ära oma karistuse.
-
Mina ootan kuniks keegi kontrolliks endi main islandil olevaid lõhutud blocke jne
-
Nagu aru sain siis Cool olevat full proofi saanud/recordinud sellest, et kaevasin kogu tunneli.
Enne kui see siia jõuab teen uuesti nimekirja erroritest mis ei klapi:- Aja järgi on tegemist umbes 21:20 ajaga, mil me otsisime väga põgusalt end portalit, et dragon egg saada või olime juba endis teistega kaklemas.
- Kui mul peaks olema X-Ray ja see käik peaks olema minu kaevatud, siis miks ma peaksin nii keerulist teed mööda minema spawnerini?
- Miks keegi minu faile ei kontrollinud kohe peale bannimist (siiani ei ole kontrollitud), või ei küsinud enne bannimist ekraani jagamist?
- Miks ma peaksin üldse 20min peale wipe spawneri juurde kaevama
- Miks ma spawneri maha jätan, kui sinna X-Raynud olen.
- Miks ma spawneri juurde X-Rayn, kui ma spawneri alles jätan?
- Umbes 5+ inimest teavad ja võivad tunnistada, et tegelesime endi asjadega samal ajal.
- Ja ikkagist full tilter, sest ma jätkuvalt ei kaeva mitte kunagi niimoodi tunneleid nagu 1. pildi peal näha on.
Panzaii out
Ilusat õhtut -
- Tõestust
- Ei tea
- Sest sind ei avastatud tegevuse pealt, mis tähendab, et sa võisid kohe peale tegevust hacki kustutada + mina ei ole kunagi aktsepteerinud ekraani jagamist proofina.
- Ei tea
- Pole silki/halb spawner
6 --||-- - Co i ei valeta
- https://youtu.be/F4wgtD3Hz4Y
-
Pm te olete vahel ja leppige karistusega. Proofi on juba liiga palju