UnBan avaldus
-
Sinu nime: Shadowobs
Blokeeringu põhjust: griifimine
Karistaja nime: Zyte
Miks soovid unbani saada: Ma soovin unbanni sellepärast et mina sellest küll mitte midagi ei tea ausõna mina seda 100% ei teind. Se mu ainuke servu mida saan mängida normaalselt ja mul ainult 1 ban olnud selles ja ega ma reeglitega ka väga sõber veel ei ole. -
Kuigi ma enam meeskonnas ei ole, siis selgitan ära ilusti su bani põhjuse. Eile olin serveris, kui keegi kurtis, et tal asjad kadunud majast ja kaerahelves pani protti. Kui läksin uurima /co i'ga, siis oli seal mängija Kre majast eemaldatud magenta vaibad, voodid ja uksed, sina olid tol hetkel lõhkunud umbes 5h tagasi. Ma teleportisin su kodu juurde, sul olid maas magenta vaibad ja kastis samad voodid. Kuigi ma kahtlen, et keegi viitsib, siis mõni meeskonnaliige ehk saab üle kontrollida, et minu osa jutust on tõene. Tean, et 14d on sellise väikese griifi jaoks veidi karm, kuid kui sa nüüd valetamisega vahele jääd, siis on see täiesti mõistlik meeskonna aja raiskamise, griifimise ja valetamise eest.
-
i mean ma ütlen enda ausõna et mina seda ei griifind ma ei tea sellest mitte midagi mu sõber tõi need asjad sinna sest et me elame koos
-
@shadowobs ütles UnBan avaldus:
nda ausõna et mina seda ei griifind ma ei tea sellest mitte midagi mu sõber tõi n
/co i näitas, et sina olid lõhkunud.
-
mm imelik ss ütleme nii et kui ma oleks lõhkund siis ma vtaks põhi mõtselt kõik ära aga kas sa saaksid pildi vb saata sellest kohast mulle dmi?
-
Zyte informatsiooni järgi olen mina vastu. Oleks olnud lühem keeld, siis oleks pannud paar päeva pikendust. Minuarust võib teema lukku panna.
-
No kuna ma enam meeskonnas ei ole siis ma sinna hetkel ligi ei saa. Ma ei tea miks ma sellega üldse edasi tegelen, ju siis on kinni jäänud see aitamine .-. Bani pikkuse kohta oskan ainult öelda, et panin reeglite aluselt mitte kõhutundest nagu osad siin teevad. ://
-
Soovitan tagasi teami tulla. Üks normaalsematest liikmetest.
-
No siiani on mu lahkumine mu lahkumise põhjuse olukorda parandanud, nii et minuarust on väärt ohverdus. Ehk kunagi mõni admini koht vabaks jääb, siis võin tagasi ronida läbi rankide, sest hetkel ma küll ei viitsi mode permidega tervet serverit ainult paari liikmega korras hoida..
-
Zyte kellelt ma siin vatust pean nüüd ootama?
-
@shadowobs Ilmselt mõnelt meeskonna liikmelt kes viitsib üle kontrollida kas oled griifinud v mitte.
-
Eeskujulik meeskonna liige. Arvan et väärib Veterani auastet. Aitas mul ilusti korralikult pvp ala seada
-
Kõik mis Zyte siin mainis on tõene, olid tõesti Kre majast ära lõhkunud magenta vaibad ning asetanud need oma majja.
Karistus õiglane. L&A