PELKU123 ABISTAJAKS
-
Teie mängusisene kasutajanimi: pelku123
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): pelmeenid12#3141
Vanus (vähemalt 13): 13
Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): vindipesa
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): kaevandamine
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): ei näe midagi halba ega ei tundu et on midagi valesti
Positiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse):
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:
Kui vastate jaatavalt, siis miks: sest ma scammasin EstMarkust
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma olen mänginud peaaegu 2 aastad ja kännukad peaaegu 1 aasta -
Esiteks, sa saad ainult kandideerida valvuriks kui puudu veteraani rank ja sul on pool avaldust tühi. Vastu
-
Teksti on vaja lisada palju ja ei saa jätta tühjaks aga sa oled mind palju aidanud ja õpetanud so POOLT
-
Teie mängusisene kasutajanimi: pelku123
Kontakt (vajalik discordi olemasolu): pelmeenid12#3141
Vanus (vähemalt 13): 13Kogemused & oskused meeskonnatöö puhul (võib mainida serverite nimesi): vindipesa puudu kogemused, serveri nimi olemas
Mis on teie põhiline tegevus meie serveris (huvid, eelistused): kaevandamine
Kas näete Kännukas midagi halba, kas midagi võiks juurde lisada, mis on valesti (alati saab parem olla): ei näe midagi halba ega ei tundu et on midagi valesti
Alati saab pareminiPositiivsed & negatiivsed küljed (vähemalt 2 mõlemasse): puudub
Kas olete kunagi Kännuka serveris karistada saanud:puudub
Kui vastate jaatavalt, siis miks: sest ma scammasin EstMarkust
Lisainfo (eelkõige sooviksime siit teada teie aktiivsust): Ma olen mänginud peaaegu 2 aastad ja kännukad peaaegu 1 aasta kirjavead
-
@kidelman1 VASTU
-
vastu. kirjuvigu palju ning mitmeid kordi serveris ropendamas näinud
-
- Abistajaks ei saa kandideerida
- Avaldus on liiga lühike ja sisutu
Panen selle avalduse lukku & arhiivi, võid uuesti proovida parema avaldusega.