Kaebus Drfun, LilAllu
-
Kaebaja: Aarne26
Kaebatav: Drfun, LilAllu
Põhjus: Asjade varastamine.
Mida tegi isik valesti (reegli-punkt)? 1.5. 1.6.
Lisainfo (pildid, tõestus): Ehitasin rahulikult oma maja ja siis saan sõnumi Drfuni poolt
"Davai pvp 1v1 asjad tagasi"
Nõustusin temaga pvp-d mängima tingimustel, et saan enda asjad tagasi. Kahjuks seda ei juhtunud ning pean kahe inimese lolluse ning idiootsuse pärast foorumi kaebuse tegema.
Kirjutasin /Tpa Drfun ning teleportisin otse pvp areena sisse, mängisime mõni minut rahulikult ning kõik oli normaale samas kuidagi imelik ja vaikne oli mängida.
Surin umbes 3 korda ja sain ilusti asjad tagasi ,neljandal korral nii hästi ei läinud.
Olin kirjutanud kirjakasti, et ta annaks mu asjad tagasi kuid selle asemel viskas ta need hoopis LilAllu kätte ja ta teleportis minema. Vaatasin mõlema kirste kasutades commandi /inv (inimene) ning nii nagu arvasin nägin, et minu asjad on LilAllu käes. Asju ma tagasi pole saanud (Sama kehtib BabyofCorniga)
Kõik mis punase kasti sees on minu omaVisake üks ban.
-
@aarne26
tõestas, et asjad on tema käes ning "temaga ei juhtu midagi"
-
Abiks oleks kui saadaksid enda logi failid meile.
Windows nupp + r, kirjutad %appdata%, > .minecraft kaust > logs kaust -
Me olime DrFuniga kõnes, ma ehitasin meil küla ja ss ma n2en chatis et DrFun tappis Aarne26. DrFun karjus kõnes "Ou ma sain Aarne asjad" ja ma võtsin oma asjad ja läksin sinna. Ma sain aru et Aarne oli lic areenile läinud ja surma saanud. DrFun seletas mulle nii et Aarne oli tahtnud teha 1v1 asjad tagasi. Pärast 1v1 oli DrFun läinud oma asju /warp xp-sse parandama ja kui ta läks tagasi oli Aarne olnud ikka areenil ja DrFun oli ta ära tapnud. Ma ei mäleta täpselt kuidas BabyOfCorn seotud oli aga mina sain ta swordi ja samuti ei mäleta mis moodi. Ma ytlesin "Minuga ei juthu midagi" sest et kõik mis ma sain (Swordi) andsin ma tagasi BabyOfCorn-ile. Swordi ei tahtnud ma algul anda tagasi sest, et ma sain aru et ta oli valel ajal vales kohas ja oli surma saanud. "Peaks w" Vastasin ma sellele kui ta ytles mlle, et ma läheks nutaks magama ennast. Oleksite samuti võinud näidata tervet chati kus ropendasid ja ähvardasid. BabyOfCorn lubas mind autoga alla ajada ja mind läbi peksta (Kõnes). Kui väga vaja, on mul chatist pildid. Ja nagu ma aru sain lasite te üle DrFuni Overload 3 millest tal on clip. Selleks võtke ühendust temaga. Mina ei saanud Aarne asju ja ainus asi mida ma Aarne oma nägin oli ta Axe mida DrFun näitas ja ytles et jätab endale. See on puhas vale. DrFun ei dropinud peale axe midagi. Kus on pilt minu invist et need minu käes on? Miks sul ainult DrFuni inventory on? Ma ei teleportinug mitte kuskile ma olin areenal edasi. Kui soovite vaadake mu kodud läbi ja teil on command /inv. DrFuni sõnul said sa oma asjad tagasi niiet seegi on vale jutt.
-
"kui ta läks tagasi oli Aarne olnud ikka areenil ja DrFun oli ta ära tapnud" see peaks minema jba back killi alla
-
@seeme Ta parandas asjad ära ja läks tagasi Areenale et oodata uusi inimesi aga Aarne ei olnud pvp areenilt ära läinud. Asjade parandamine võtab paar minutit. Aarnel oleks aega olnud et minna alalt ära niiet DrFun tappis ta
-
See postitus on kustutatud! -
Tõestus olemas. L&A